Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Προσφέρει γη και ύδωρ στον Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός: Προσφέρει γη και ύδωρ στον Ελ Κααμπί

Πηγή Φωτογραφίας: [369418] EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός έκανε την κίνησή του στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, προτείνοντάς του νέο διετές συμβόλαιο με σημαντική αύξηση των ετήσιων αποδοχών του.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πέτυχε πέντε γκολ στα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού απέναντι στην Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Conference League και προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο θόρυβο διεθνώς ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει την κίνησή τους προς την πλευρά του έμπειρου ποδοσφαιριστή προτείνοντάς του νέο διετές συμβόλαιο με σημαντική αύξηση των ετήσιων αποδοχών του.

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Μαροκινό σέντερ φορ το περασμένο καλοκαίρι ήταν για συνεργασία 1+1 χρόνια.

Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής ήθελε να δει πώς θα κυλήσει η πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα, ενώ γενικά στην Ευρώπη είχε αγωνιστεί ενάμιση χρόνο με τη φανέλα της Χατάισπορ (από τον Αύγουστο του 2021 έως τον Φεβρουάριο του 2023).

Συμβόλαιο με νέους υψηλότερους, οικονομικούς όρους

Η πειραϊκή ΠΑΕ, όμως, δεν θέλει τώρα απλά να ενεργοποιηθεί η οψιόν για ακόμη μία σεζόν, αλλά να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026, προτείνοντας στον Ελ Κααμπί νέους οικονομικούς όρους, πολύ υψηλότερους από τα χρήματα που παίρνει σήμερα.

Μάλιστα, στην πατρίδα του 30χρονου επιθετικού κάνουν λόγο για “μεγάλη πρόταση” του Ολυμπιακού, χωρίς ωστόσο να προχωρούν σε λεπτομέρειες σχετικά με το οικονομικό.

Πηγή: sport24.gr//Δημήτρης Χριστοφιδέλλης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments