Lifestyle

Δημήτρης Κοργιαλάς: «Δεν μπορείς να το παίξεις πανκιό από τα Εξάρχεια μέσα στη Eurovision»

Δημήτρης Κοργιαλάς: «Δεν μπορείς να το παίξεις πανκιό από τα Εξάρχεια μέσα στη Eurovision»

Πηγή Φωτογραφίας: cityportal.gr

Ας ξαναμασήσουν τα στραγάλια που έχουν στο στόμα τους κι ας μας τα ξαναπούν, είπε για τους χορευτές που δήλωσαν ότι είναι «Έλληνες Τούρκοι από τη Θράκη»

O Δημήτρης Κοργιαλάς σχολίασε την Eurovision, αλλά και την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι με το «Ζάρι».

Η τραγουδίστρια κατάφερε να κατακτήσει την 11η θέση στον διαγωνισμό, με την Ελβετία να είναι η μεγάλη νικήτρια. Ακολούθησαν η Κροατία και η Ουκρανία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Korgialas (@dkorgialas)

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αρχικά, σχολίασε: «Η Μαρίνα ήταν μια χαρά, καταπληκτική σε αυτό που έκανε. Το τραγούδι δεν μου άρεσε καθόλου, είναι ένα συνονθύλευμα πραγμάτων που ποτέ δεν κατάλαβα τι ήταν. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχω δίκιο, αλλά εμένα δεν μου άρεσε. Δεν πας να το παίξεις στη Eurovision πανκιό από τα εξάρχεια και να φοράς και ροζ βρακάκι».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τη Μαρίνα την αγαπώ πάρα πολύ κι ήμουν από τους πρώτους που την είχαν ανακαλύψει από την αρχή, την είχα πάει στις εταιρείες για να βγάλει δίσκο. Είναι πολύ καλή performer και τραγουδίστρια, αλλά δεν μου άρεσε το από κάτω πράγμα, που μάλλον είχε και τη μεγαλύτερη σημασία».

Για τις δηλώσεις των χορευτών της, που είπαν ότι είναι «Έλληνες Τούρκοι από τη Δυτική Θράκη», ανέφερε: «Ας ξαναμασήσουν τα στραγάλια που έχουν στο στόμα τους οι χορευτές της κι ας μας τα ξαναπούν».

Τέλος, εξήγησε πως αν και στηρίζει την Παλαιστίνη, στη Eurovision του άρεσε η συμμετοχή του Ισραήλ. «Στο σπίτι μου έχω τη σημαία της Παλαιστίνης και τη μαντίλα, αλλά στη Eurovision υποστήριζα το Ισραήλ. Δεν καταλαβαίνω τη βλακεία που τη δέρνει, η μουσική είναι μουσική. Πάμε και διαγωνιζόμαστε ως χώρες», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments