Lifestyle

Τατιάνα Μπλάτνικ: O γνωστός και πολύ πλούσιος επιχειρηματίας που ερωτεύτηκε μετά το διαζύγιο

Τατιάνα Μπλάτνικ: O γνωστός και πολύ πλούσιος επιχειρηματίας που ερωτεύτηκε μετά το διαζύγιο

Πηγή Φωτογραφίας: Prinzessin Tatiana von Griechenland, 36, kocht für ihr Land Quelle: Nikolas Kominis

Αλλαγή σελίδας στην προσωπική ζωή της.

Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ χώρισαν ύστερα από 14 χρόνια έγγαμου βίου, με μια λιτή ανακοίνωση της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας να κάνει λόγο για μια «δύσκολη απόφαση».

Όπως όλα δείχνουν η Τατιάνα Μπλάντικ είναι ερωτευμένη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του europost.gr, ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς, ένας γοητευτικός επιχειρηματίας από γνωστή οικογένεια της Αθήνας, είναι ο άνδρας που φέρεται να διαδέχθηκε τον Νικόλαο στην καρδιά της Τατιάνας Μπλάτνικ.

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας

Ο ίδιος είναι επίσης διαζευγμένος, μετά από δέκα χρόνια γάμου με την Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα, ο οποίος τα τελευταία οκτώ χρόνια είναι σύντροφος της Έλλης Στάη.

Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και πραγματοποίησαν ήδη το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι γιος του Ηλία Μπαρμπαλιά, ενός διακεκριμένου αρχιτέκτονα, με μεγάλο κατασκευαστικό έργο στην Αθήνα.

Ο χωρισμός και η ανακοίνωση

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments