Οδηγός

Παιδικοί Σταθμοί: Προκήρυξη για λογοθεραπευτές & βοηθούς βρεφονηπιοκόμων

Παιδικοί Σταθμοί: Προκήρυξη για λογοθεραπευτές & βοηθούς βρεφονηπιοκόμων

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay//Με λογοθεραπευτές και βοηθούς βρεφονηπιοκόμων πρόκειται να ενισχυθούν παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στην Αλόννησο, έπειτα από νέα προκήρυξη εγκεκριμένη από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ). Οι συμβασιούχοι, θα στελεχώσουν τις δομές με σύμβαση έως και τις 31/8 (με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης εάν χρειαστεί).

Η προκήρυξη, διαθέτει κριτήριο εντοπιότητας, γεγονός που σημαίνει πως θα δοθεί προτεραιότητα στους μόνιμους κατοίκους

Με λογοθεραπευτές και βοηθούς βρεφονηπιοκόμων πρόκειται να ενισχυθούν παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στην Αλόννησο, έπειτα από νέα προκήρυξη εγκεκριμένη από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ). Οι συμβασιούχοι, θα στελεχώσουν τις δομές με σύμβαση έως και τις 31/8 (με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης εάν χρειαστεί).

Η προκήρυξη, διαθέτει κριτήριο εντοπιότητας, γεγονός που σημαίνει πως θα δοθεί προτεραιότητα στους μόνιμους κατοίκους Αλοννήσου. Ωστόσο, μπορεί να συμμετέχει όποιος διαθέτει πτυχίο Πανεπιστημίου ή απολυτήριο Λυκείου ανάλογα την ειδικότητα.

Παιδικοί Σταθμοί: Προκήρυξη για λογοθεραπευτές & βοηθούς βρεφονηπιοκόμων στην Αλόννησο: Πού και πότε οι αιτήσεις

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 28 Μαΐου 2024.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ([email protected]), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αλοννήσου, Τ.Κ. 37005, Αλόννησος Μαγνησίας, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Διοικητικών Υπηρεσιών – Προσωπικού, υπόψη κ. Νίκου Αναγνώστου.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 24243 50202

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments