Πολιτική

Σε εκδηλώσεις για την Υγεία και τον Ενιαίο Ψηφιακό Χάρτη ο Μητσοτάκης

Σε εκδηλώσεις για την Υγεία και τον Ενιαίο Ψηφιακό Χάρτη ο Μητσοτάκης

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Σήμερα στις 10:30πμ.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου, στις 10:30 θα παραστεί και θα μιλήσει στο συνέδριο «ygeiamou 2024 – Το Σύστημα Υγείας και οι Προκλήσεις του Μέλλοντος» στο Ωδείο Αθηνών.

Στις 18:00 ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας για τον Ενιαίο Ψηφιακό Χάρτη και το Εθνικό Μητρώο Υποδομών, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οικονομία, υγεία, μεταρρυθμίσεις είναι ψηλά στην ατζέντα και εκεί εστιάζει ο κ. Μητσοτάκης, καθώς θεωρεί ότι η αποτελεσματικότητα στα ζητήματα αυτά θα κρίνει εν πολλοίς και το αποτέλεσμα της 9ης Ιουνίου. Είναι φανερό από το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ που κυκλοφόρησε χθες και στο οποίο γίνεται ειδική αναφορά στα ζητήματα αυτά.

Επισημαίνεται, ακόμη, ότι ο Πρωθυπουργός θα επιστρέψει στη Βόρεια Ελλάδα την Πέμπτη και την Παρασκευή με περιοδείες σε Πέλλα, Ημαθία και Πιερία. Πρόκειται για περιφέρειες όπου τα κόμματα δεξιά της ΝΔ εμφανίζουν αυξητικές τάσεις και στόχος είναι να συσπειρώσει το εκλογικό της σώμα ώστε να αποφευχθούν διαρροές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments