Αθλητισμός

Τερίμ: “Μόλις τελειώσει η σεζόν θα εξηγήσω πολλά πράγματα στον κόσμο του Παναθηναϊκού”

Τερίμ: “Μόλις τελειώσει η σεζόν θα εξηγήσω πολλά πράγματα στον κόσμο του Παναθηναϊκού”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Τερίμ: "Μόλις τελειώσει η σεζόν θα εξηγήσω πολλά πράγματα στον κόσμο του Παναθηναϊκού"

Ο Φατίχ Τερίμ απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκό από τον ΠΑΟΚ στα ατομικά λάθη των παικτών του

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 4-1 και να προσπερνά την ΑΕΚ στην κορυφή των playoffs της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος του ματς ο Φατίχ Τερίμ δήλωσε ότι τα ατομικά λάθη στοίχισαν στην ομάδα του και παράλληλα τόνισε ότι θα μιλήσει στους οπαδούς των πράσινων μετά το φινάλε της σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν το 4-1 αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα: “Δεν πρέπει να το κοιτάμε ως 4-1 το σκορ. Χάσαμε. Πρέπει να το κοιτάξουμε έτσι. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Όσο για το ματς πρέπει να συζητήσουμε κάποια πράγματα στο τέλος της χρονιάς Έχουμε ένα ματς με τον Ολυμπιακό κι έχουμε και τον τελικό του Κυπέλλου. Πρέπει να σκεφτούμε αυτά”

Για το τι δεν του άρεσε: “Βρήκαμε πολύ αργά το γκολ. Στην τρίτη περιοχή δεν ήμασταν πολύ καλοί στην αρχή μέχρι να βρούμε το γκολ. Κάναμε κάποια πράγματα σωστά, αλλά δυστυχώς συνεχίζουμε να κάνουμε ατομικά λάθη και να δεχόμαστε γκολ. Μένουμε πίσω στο σκορ κι αυτό μάς επηρεάζει στο παιχνίδι”.

Για το ότι είδαμε σημάδια βελτίωσης στον Παναθηναϊκό, αλλά πλέον η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν είναι η ίδια: “Δεν υπάρχει εξήγηση. Έχουμε δει κάποια πράγματα, αλλά πρώτα έχουμε το ματς με τον Ολυμπιακό και μετά τον τελικό με τον Άρη. Εγώ μόλις τελειώσει η σεζόν θα έχω να εξηγήσω πολλά πράγματα στον κόσμο του Παναθηναϊκού”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments