EDITOR'S PICK

Cannes Film Festival 2024: Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου κι ό,τι άλλο ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε

Cannes Film Festival 2024: Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου κι ό,τι άλλο ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε

Πηγή Φωτογραφίας: Sortiraparis.com

Το διάσημο Cannes Film Festival ξεκίνησε και έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις ταινίες και τους καλλιτέχνες που ξεχωρίζουμε

Το 77ο Cannes Film Festival 2024 ξεκινάει να διεξάγετε από σήμερα, τις 14 Μαΐου έως και τις 25 Μαΐου στη νότια Γαλλία. Εντυπωσιακά πρόσωπα του film industry, λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλιά και φυσικά πολυ-αναμενόμενες παραγωγές του Hollywood, είναι μερικά από όσα μπορούμε να περιμένουμε από το φεστιβάλ!

Με την έναρξη του φετινού Cannes Film Festival η ανυπομονησία μας φτάνει στο τέλος της. Αυτές είναι οι ταινίες που θα παρουσιαστούν στο φεστιβάλ και έχουμε ξεχωρίσει!

The Apprentice

Έχετε ακούσει την ιστορία με τον μεγιστάνα των ακινήτων που έγινε reality star και στη συνέχεια αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική; Ο σκηνοθέτης του “Holy Spider”, Ali Abbasi, αναλαμβάνει να μας παρουσιάσει την άνοδο του Donald J. Trump, ακριβώς τη στιγμή που αυτός αρχίζει να κάνει κινήσεις εξουσίας με τη βοήθεια ενός μακροχρόνιου μεσίτη εξουσίας. Ο Sebastian Stan υποδύεται τον νεότερο Donald, η Maria Bakalova είναι η Ivana Trump και ο Jeremy Strong υποδύεται τον υποκινητή του Trump και τον σκοτεινό πρίγκιπας της ιστορίας, Roy Cohn. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις γύρω από αυτή την προβολή.

Emilia Perez

Έχουν δημιουργηθεί αρκετές συζητήσεις γύρω από τη νέα ταινία του Jacques Audiard, το εξαιρετικό έργο του οποίου φαίνεται να περιλαμβάνει τα πάντα! Το μόνο που ξέρουμε για αυτό το τελευταίο project του, είναι ότι περιλαμβάνει μια δικηγόρο, την Zoe Saldana, έναν βαρόνο καρτέλ ναρκωτικών που λαχταράει «να γίνει η γυναίκα που έχει ήδη ονειρευτεί να γίνει» και τη Selena Gomez. Το συγκεκριμένο film ωστόσο πρόκειται να αποτελέσει musical. Εσείς είσαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό;

Furiosa

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FURIOSA (@furiosamovie)

Μετά την τεράστια επιτυχία του “Mad Max: Fury Road” το 2015, δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο George Miller θα έκανε την πρεμιέρα του επόμενου prequel της ταινίας στο Cannes Film Festival. Στη νέα αυτή παραγωγή μας παρουσιάζει την ιστορία καταγωγής της πανίσχυρης Imperator Furiosa. Η Anya Taylor-Joy μπαίνει στις ταλαιπωρημένες, σκονισμένες μπότες της Charlize Theron για να υποδυθεί μια νεότερη εκδοχή της μεταποκαλυπτικής αντι-ηρωίδας. Στην ταινία συμμετέχουν ακόμη ο Chris Hemsworth, ο Tom Burke και ένας μεγάλος αριθμός κασκαντέρ που πρόκειται να μας παρουσιάσουν μία απίστευτη αναλογική μάχη μέσα από την κινηματογραφική οθόνη.

Kinds of Kindness

Μετά την επιτυχία του “Poor Things” στα Oscars, ο Γιώργος Λάνθιμος επιστρέφει με μία νέα παραγωγή. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης μας έδωσε κάποιο χρόνο να επεξεργαστούμε όσα μας παρουσίασε στην τελευταία του συνεργασία με την Emma Stone προτού μας προσφέρει το νέο του project. Πρόκειται για ένα τρίπτυχο ιστοριών που θα διαθέτει ένα φανταστικό cast. Δίπλα στην Emma Stone θα παρακολουθήσουμε τους Willem Dafoe, Jesse Plemons, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Hunter Schafer και Mamadou Athie. Πολλοί από τους ηθοποιούς φαίνεται πως θα αναλάβουν διαφορετικούς ρόλους κατά τη διάρκεια των τριών κεφαλαίων που έχει δημιουργήσει ο Λάνθιμος. Η λέξη “kindness” άλλωστε αποτελούσε από πάντα ένα σχετικό όρο στο σύμπαν του σκηνοθέτη.

Oh Canada

Στο φετινό Cannes Film Festival, ο Paul Schrader καταπιάνεται με άλλο ένα έργο του αείμνηστου και σπουδαίου συγγραφέα, Russell Banks, του ίδιου συγγραφέα που του έδωσε το υλικό για την ταινία Affliction του 1997. Ένας συγγραφέας, υποδυόμενος από τον Richard Gere, αποφασίζει να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του ως Αμερικανός που μετακόμισε στον Μεγάλο Λευκό Βορρά για να αποφύγει τη στράτευση κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ. Ωστόσο, η απόφασή του να τα πει όλα δεν βρίσκει σύμφωνους τους φίλους και τους αγαπημένους του. Η Uma Thurman, ο Michael Imperioli και το σημερινός it guy, Jacob Elordi συμπρωταγωνιστούν σε αυτή τη νέα παραγωγή που αναμένουμε να παρακολουθήσουμε!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments