Ελλάδα

Εγκλημα στο Μενίδι: Είχε καταγγείλει ενδοοικογενειακή βία η 40χρονη [vid]

Εγκλημα στο Μενίδι: Είχε καταγγείλει ενδοοικογενειακή βία η 40χρονη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Βρέθηκε μαχαίρι με αίματα δίπλα στο άψυχο σώμα.

Σε μια ακόμη γυναικοκτονία παραπέμπουν όλα τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ. για τη γυναίκα που βρέθηκε μαχαιρωμένη το πρωί σε κεντρικό σημείο του Μενιδίου. Το θύμα ήταν 40 ετών, με καταγωγή από την Αλβανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη είχε προβεί σε τρεις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του πρώην συζύγου της, ο οποίος βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο των Αρχών και αναζητείται.

Η πρώτη καταγγελία είχε γίνει τον Απρίλιο του 2013η δεύτερη τον Σεπτέμβριο του 2022 και η τρίτη πολύ πιο πρόσφατα, την Κυριακή του Πάσχα (7 Μαΐου του 2024) στο ΑΤ Περιστερίου. 

Μάλιστα, μετά την τελευταία καταγγελία, ο πρώην σύζυγός της είχε συλληφθεί και είχε οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Επρόκειτο να δικαστεί αύριο Παρασκευή. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 40χρονη είχε εγκαταστήσει και την εφαρμογή «Panic Button». 

Μαρτυρίες

Παράλληλα, φέρεται να υπάρχει μάρτυρας ο οποίος υποστηρίζει ότι είδε τη γυναίκα την ώρα που δέχθηκε την μαχαιριά, στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους.

Απο την πλευρά της, μια ιδιοκτήτρια καταστήματος στην περιοχή περιγράφει στην «Κ»: «Ηρθα στο μαγαζί μου στις 5 περίπου και μου είπε ένας πελάτης ότι μόλις σκότωσαν μια γυναικα και την άκουσε που φώναζε “βοήθεια, βοήθεια”».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments