Lifestyle

Δρούτσα για Σάττι: «Δεν νομίζω πως είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να τον πάρεις σοβαρά»

Δρούτσα για Σάττι: «Δεν νομίζω πως είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να τον πάρεις σοβαρά»

Πηγή Φωτογραφίας: HELLO Greece

«Αυτά που κάνει η Σάττι τα κάνει για να βγάλει λεφτά, γιατί έχει βγάλει πάρα πολλά λεφτά απ’ αυτά. Δεν νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά»

Την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision, αλλά και το νέο της άλμπουμ που κυκλοφόρησε την Τετάρτη και έχει γίνει ήδη viral, σχολίασε και μάλιστα με έντονο τρόπο η Εύη Δρούτσα, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SATTI 🚗🎲🍻🍬👍💿🌊🐐 (@marina_satti)

«Αυτά που κάνει η Σάττι τα κάνει για να βγάλει λεφτά, γιατί έχει βγάλει πάρα πολλά λεφτά απ’ αυτά. Δεν νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά», δήλωσε η στιχουργός και αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στο θέμα με τα πνευματικά δικαιώματα του «τα τα τα».

«Έπρεπε ήδη να την έχουν φάει την κοπέλα. Εγώ θέλω να ακούσω την καλή φωνή και με τέτοια τραγούδια δεν την ακούω», τόνισε και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τα media έπεσαν να τη φάνε το προηγούμενο διάστημα, όταν έκανε κριτική στην τραγουδίστρια.

«Δεν ξέρουν όλοι από μουσική. Τα παιδάκια πάνε να γελάσουν με αυτό και η Σάττι βγάζει λεφτά από αυτά. Είναι ντροπή να ακούμε αυτά τα πράγματα. Να βγαίνει και να κοροϊδεύει τον κόσμο», πρόσθεσε.

«Ένα σωστό πράγμα είπε. Είπε “τάπα”. Είναι τάπα η κοπέλα», είπε η Μαρίνα Σάττι με το πάνελ της εκπομπής να αντιδρά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments