Lifestyle

Επιστρέφει το Power of Love – Με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Επιστρέφει το Power of Love – Με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/konstantinaspyropoulou

Το κανάλι έβγαλε στον αέρα τρέιλερ για πρόσκληση των ενδιαφερομένων να μπουν στο «ανανεωμένο» όπως θα ακούσετε ριάλιτι σχέσεων.

Τάραξε τα νερά της τηλεόρασης ο ΣΚΑΪ το βράδυ της Τετάρτης 15/5, ο οποίος πρόβαλε το πρώτο τρέιλερ για την επαναφορά του Power of love στο πρόγραμμά του.

Το κανάλι έβγαλε στον αέρα τρέιλερ για πρόσκληση των ενδιαφερομένων να μπουν στο «ανανεωμένο» όπως θα ακούσετε ριάλιτι σχέσεων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou 🧿 (@konstantinaspyropoulou)

Το ερώτημα είναι ποιος θα αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης, με το Δημήτρη Μηλιόγλου να μεταφέρει το ρεπορτάζ στο Πρωινό Σουσού.

Όπως είπε: «Υπάρχει ένα κορίτσι που έχει απασχολήσει πάρα πολύ το παρελθόν το τηλεοπτικό με τις παρουσιάσεις της και όχι μόνο, μια παρουσιάστρια που έχει πάρει και τίτλο Queen και μιλάμε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Είναι ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι».

Ο Νίκος Γεωργιάδης από την πλευρά του τόνισε: «Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Γεννάει τέλος Ιουνίου, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν πάρα πολύ άμεσα, γιατί θα ενταχθεί στο καλοκαιρινό πρόγραμμα και δεν γίνεται να το κάνει. Σίγουρα θα την ήθελα, αλλά τα γυρίσματα είναι στην Κωνσταντινούπολη και δεν μπορεί να αφήσει τα μωρά για να πάει εκεί».

«Επόμενο όνομα είναι η Μαρία Ηλιάκη. Ακόμα ένα όνομα είναι αυτό της Κατερίνας Καραβάτου», συνέχισε ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

«Το My Style Rocks πάει προς το όχι για να συνεχιστεί. Για την Ηλιάκη είναι δύσκολο γιατί δεν έχει και βοήθεια με το παιδί, ο άντρας της έχει και το ιατρείο», επεσήμανε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Ο ίδιος συνέχισε: «Τo Power of love θα παέι για prime time και όχι για μεσημεριανή ζώνη όπως ήταν. Το σπίτι δεν θα θυμίζει σε τίποτα, το σπίτι που βλέπαμε στους δύο πρώτους κύκλους. Θα είναι γυρίσματα εξωτερικά και θα θυμίζει πιο πολύ Love Island».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments