Lifestyle

Σύντροφος Δημήτρη Σταρόβα: «Η ομιλία του εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη, αλλά καταλαβαίνει»

Σύντροφος Δημήτρη Σταρόβα: «Η ομιλία του εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη, αλλά καταλαβαίνει»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Focus FM 103.6

Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό και αρχικά οι φήμες ήταν συγκεχυμένες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Η σύντροφός του, αρχικά ξεκαθάρισε στο Happy Day ότι ο αγαπημένος καλλιτέχνης επικοινωνεί, αλλά δεν μιλάει. «Το παλεύουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Starovas (@dstarovas_official)

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλώντας στην εκπομπή, τόνισε: «Είμαι σε σοκ. Έπεσα από τα σύννεφα, από εσάς το έμαθα. Πονάει η ψυχή μου. Μιλούσαμε μαζί πριν από 2-3 μέρες. Είμαι εμβρόντητος».

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε από την πλευρά της: «Είμαστε πολύ φίλοι. Επικοινώνησα με γνωστούς μου είπαν ότι είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε στο ραδιόφωνο: «Με πληγώνει πάρα πολύ. Είναι αδελφός μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Πρέπει να κλείσει ένα 24ωρο, έτσι λένε οι γιατρί. Θέλω να πάω να τον δω, αλλά δεν μπορεί να πηγαίνει πολύς κόσμος».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετέφερε: «Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά».

Η εκπομπή και συγκεκριμένα η Βιβή Μπουγιούρα τόνισε μετά από συνομιλία που είχε με την Άννα Σταθάκη το πρωί της Πέμπτης 16/5: «Ήταν μια ήρεμη νύχτα. Παραμένει ίδια η κατάσταση. Έχει πίεση που του την κατεβάζουν οι γιατροί και λίγο πυρετό. Περιμένουμε να κλείσει το 24ωρο και να ενημερωθούμε. Η ομιλία του είναι ανύπαρκτη,αλλά καταλαβαίνει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments