Lifestyle

Τζώρτζια Κεφαλά: Βγαίναμε από το υπόγειο όπου ζούσαμε στο Κολωνάκι και βλέπαμε την αφρόκρεμα της τέχνης

Τζώρτζια Κεφαλά: Βγαίναμε από το υπόγειο όπου ζούσαμε στο Κολωνάκι και βλέπαμε την αφρόκρεμα της τέχνης

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ georgia.kefala

«Πηγαίναμε σχολείο στο Μαράσλειο και βολτάραµε στον Εθνικό Κήπο, δίπλα από τη Βουλή»

Συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών παραχώρησε η Τζώρτζια Κεφαλά. Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια.

Από το Κολωνάκι, µε γονείς θυρωρούς. Μιλήστε µας για τα παιδικά σας χρόνια

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Koita (@koita_magazine)

Οι γονείς µου, η Φωτεινή και ο Ηλίας, φτωχοί άνθρωποι, µε υπερηφάνεια, τιμιότητα, εργατικότητα, έντονη χαρά και χαρακτηριστικό χιούµορ. Όπου εργάζονταν γίνονταν απαραίτητοι. Έμπιστοι, άνθρωποι που δεν κουτσομπόλευαν, αλλά και µε ένα μυαλό κοφτερό, που έδινε λύσεις στα πάντα.

Παρόλο που εκείνη την εποχή κυκλοφορούσε χρήμα στο Κολωνάκι, εκείνοι δεν έπαιρναν ποτέ ούτε χρήμα ούτε αντικείμενα αξίας, για να μπορούν να έχουν την αυτονομία τους και τη γνώμη τους ακέραιη.

Με δυσκολίες λοιπόν μεγάλωσαν τρία παιδιά, δίνοντας και την καλοσύνη και την ποιότητα και την περηφάνια και την «ξεροκεφαλιά» τους βέβαια… ως προίκα σε ένα φαινομενικά πλούσιο περιβάλλον, µε έντονες ανισότητες όµως, κινδύνους, αλλά και γεμάτο ευκαιρίες, όπως ήταν το Κολωνάκι.

Βγαίναμε από το υπόγειο όπου ζούσαμε και βλέπαμε την αφρόκρεμα της τέχνης να πίνει καφέ, πηγαίναμε σχολείο στο Μαράσλειο και βολτάραµε στον Εθνικό Κήπο, δίπλα από τη Βουλή.

Ποιος είναι ο πολιτικός σας στόχος;

Πολιτικός στόχος είναι η απλούστερη ζωή. Αυτή που δεν κάνει τον άνθρωπο παραγωγική μηχανή. Η δυνατότητα συνύπαρξης µε όλους. Η κουλτούρα συνεργασίας και συμπερίληψης. Σε µια χώρα που θα σέβεται τα όνειρα, την Υγεία και την Παιδεία, όπως θα σέβεται και την ίδια τη ζωή σε οποιαδήποτε µορφή της. Τους ίδιους στόχους έχω και µουσικά και προσωπικά. ∆εν θα μπορούσαν να διαφέρουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments