Ελλάδα

Διαμαρτυρία Αστυνομικών στο Σύνταγμα: «Ως εδώ» – Έστησαν σκηνές για τη μείωση της αποζημίωσης διανυκτέρευσης

Διαμαρτυρία Αστυνομικών στο Σύνταγμα: «Ως εδώ» – Έστησαν σκηνές για τη μείωση της αποζημίωσης διανυκτέρευσης

Πηγή Φωτογραφίας: Διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) στην πλατεία Συντάγματος, Παρασκευή 17 Μαΐου 2024. Οι αστυνομικοί αντιτίθενται στην απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για μείωση των εξόδων διανυκτέρευσης για τις εκτός έδρας αποσπάσεις προς ενίσχυση μάχιμων υπηρεσιών της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Δεκάδες αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκεται στο Σύνταγμα, εκφράσουν τη διαφωνία τους σχετικά με τη μείωση της αποζημίωσης διανυκτέρευσης των αποσπασθέντων συναδέλφων τους σε τρεις υπηρεσίες της Αττικής και της Θεσσαλονίκης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα πραγματοποιούν σήμερα, Παρασκευή 17/5 αστυνομικοί οι οποίοι καταγγέλλουν φτωχοποίηση της αστυνομίας. Οι ένστολοι έχουν στήσει σκηνές απέναντι από τη Βουλή και σε πανό το οποίο κρατούν γράφουν «ΩΣ ΕΔΩ».

Δεκάδες αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκεται στο Σύνταγμα, εκφράσουν τη διαφωνία τους σχετικά με τη μείωση της αποζημίωσης διανυκτέρευσης των αποσπασθέντων συναδέλφων τους σε τρεις υπηρεσίες της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ΠΟΑΣΥ η σχετική τροπολογία κατατέθηκε τη νύχτα της Μεγάλης Δευτέρας και σε αυτή προβλέπεται μείωση, από 80 σε 30 ευρώ, της αποζημίωσης διανυκτέρευσης των αποσπασθέντων αστυνομικών σε τρεις υπηρεσίες της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Η ομοσπονδία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της, «κάλεσε τους αρμοδίους να μην αποτολμήσουν να διαπράξουν ένα έγκλημα εις βάρος της αξιοπρέπειας των συναδέλφων μας, αλλά και της εσωτερικής έννομης τάξης του σώματος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments