Ελλάδα

Γυναικοκτονία Μενίδι: “Ο δράστης χαρακτήριζε την κόρη του πόρνη” λέει η δικηγόρος της οικογένειας

Γυναικοκτονία Μενίδι: “Ο δράστης χαρακτήριζε την κόρη του πόρνη” λέει η δικηγόρος της οικογένειας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Γυναικοκτονία Μενίδι: “Ο δράστης χαρακτήριζε την κόρη του πόρνη” λέει η δικηγόρος της οικογένειας

“Φοβόταν πως θα την σκοτώσει” αποκαλύπτει ο ξάδελφος της 40χρονης

Παγωμένο το  πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις της γυναικοκτονίας στο Μενίδι, με τις αποκαλύψεις για τον δράστη να είναι ανατριχιαστικές.Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα θα απολογηθεί στην ανακρίτρια ο 50χρονος δράστης.

Νωρίτερα, οι δικηγόροι του στη δίκη για την ενδοοικογενειακή βία που είχε αναβληθεί για σήμερα, ζήτησαν νέα αναβολή, λόγω «κωλύματος του κατηγορουμένου». Το δικαστήριο ανέβαλε για τις 18 Μαρτίου 2025.

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Χαρακτήριζε την κόρη του π… , λέει η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης

Η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης, Βούλα Δημητριάδου, μίλησε στο LIVE NEWS για την υπόθεση.

«Ήταν μία μαχήτρια ζωής. Χαρακτήριζε την κόρη του π… Της έλεγε πως έχει γίνει σαν τη μητέρα της. Η κακοποίηση των θυμάτων μπροστά τα παιδιά κάνει και τα παιδιά κακοποιημένα. Φαίνεται πως το είχε προσχεδιάζει και είχε κάνει ένα πλάνο στο μυαλό του. Είναι αποφασισμένος. Ο άνθρωπος αυτός προχώρησε για 5 χλμ. για ποιο αλκοόλ λέμε; Συνήθως οι κακοποιητές βάζουν ένα προσωπείο. Από τα λεγόμενα των αδελφών της έχει πάει πολλές φορές στην αστυνομία. Αυτή η γυναίκα είχε πάρει δάνειο για να πάρει σπίτι, πώς να φύγει μετά να πάει σε δομή;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments