Πολιτική

Άδωνις: Λαϊκιστικό και υποκριτικό το «ενδιαφέρον» για τους προσκεκλημένους του Conference Cup

Άδωνις: Λαϊκιστικό και υποκριτικό το «ενδιαφέρον» για τους προσκεκλημένους του Conference Cup

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Άδωνις: Λαϊκιστικό και υποκριτικό το «ενδιαφέρον» για τους προσκεκλημένους του Conference Cup

Μακροχρόνια πρακτική όλων των κυβερνήσεων

Στην αντεπίθεση περνά ο Άδωνις Γεωργιάδης όσον αφορά ανακοινώσεις και αναρτήσεις σχετικά με την οδηγία της διοικήσεως του Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για τη διεξαγωγή του Τελικού του Conference Cup στις 29 Μαΐου.

Ο υπουργός Υγείας υπενθυμίζει πως σε «κάθε επίσημο γεγονός που συμβαίνει στην Χώρα μας, από τη διοργάνωση ενός αθλητικού γεγονότος έως την υποδοχή ξένων ηγετών το Νοσοκομείο Αναφοράς που δηλώνεται από τις Ελληνικές Αρχές είναι ο Ευαγγελισμός».

Αυτό σημαίνει στην πράξη πως «οι επίσημοι προσκεκλημένοι της Χώρας, εάν απαιτηθεί, δηλώνεται ότι θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα σε αυτό το Νοσοκομείο. Μία τέτοια δέσμευση είναι υποχρεωτική για να διεξαχθεί ένα γεγονός τέτοιου βεληνεκούς όπως ο τελικός».

Και συμπληρώνει ο Άδωνις: «Κατά συνέπεια όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές».

Αήθης επίθεση από Πολάκη και αριστερά

Τονίζεται, στο σημείο αυτό, πως την εύλογη αντίδραση του υπουργού Υγείας προκάλεσε, μεταξύ άλλων, η αήθης επίθεση που εξαπολύθηκε από κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ και της ευρύτερης αριστεράς.

Συγκεκριμένα, σε μια έκρηξη θυμού και λαϊκισμού, ο Παύλος Πολάκης σημειώνει, σε σημερινή ανάρτησή του ότι «το διαβάζεις και δεν πιστεύεις αυτό που διαβάζεις. Με επείγον έγγραφό του ο διοικητής του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, ζητάει από τους γιατρούς να περιθάλψουν κατά “απόλυτη προτεραιότητα” τους VIP επισκέπτες της χώρας για τον τελικό του Conference League, στον οποίο θα αναμετρηθούν ο Ολυμπιακός με τη Φιορεντίνα και μετά τους άτυχους Έλληνες που θα πέσουν στην ανάγκη τους.

Δεν φτάνει δηλαδή που το ΕΣΥ έχει εξαθλιωθεί και έχει φτάσει στα όρια της απόλυτης κατάρρευσης, δεν φτάνει που χρυσοπληρώνουμε όλα όσα έχουμε πληρώσει διπλά και τριπλά για να έχουμε δημόσια υγεία, μας το λένε και κατάμουτρα ότι είμαστε πολίτες τρίτης και κατηγορίας, ότι προηγούνται άλλοι VIP πριν από μας και ότι μας έχουν του πεταμού».

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι στο επείγον έγγραφο που υπογράφει ο διοικητής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, αναφέρεται: «Εν όψει της διεξαγωγής του τελικού του CONFERENCE CUP στην OPAP ARENA στις 29/05/2024, σας ενημερώνουμε ότι το Νοσοκομείο τίθεται σε 24ωρη ετοιμότητα κατά τις 28, 29, και 30/05/2024 , για την αντιμετώπιση των VIP (διαπιστευμένων και φιλάθλων) που θα διαμένουν στα Ξενοδοχεία “Μεγάλη Βρετάνια”, “Grand Hyatt” και “Marriot Athens”.

Τα περιστατικά τα οποία θα προσέλθουν θα πρέπει να καταγράφονται σε ξεχωριστή λίστα στο Γραφείο Κινήσεως και θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα στην εξέτασή τους και διεξαγωγή όλων των απαραίτητων εξετάσεων, εφόσον χρειαστεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments