Πολιτική

Μητσοτάκης: Σε Ημαθία και Πέλλα σήμερα Παρασκευή

Μητσοτάκης: Σε Ημαθία και Πέλλα σήμερα Παρασκευή

Πηγή Φωτογραφίας: (Dimitris Papamitsos / Greek Prime Minister's Office)

Σε Ημαθία και Πέλλα περιοδεύει αύριο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε Ημαθία και Πέλλα περιοδεύει αύριο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στις 10:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στην παρουσίαση του «Ψηφιακού Σχολείου» από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, στο ημερήσιο Γυμνάσιο με λυκειακές τάξεις Ριζωμάτων Ημαθίας. Στις 11:30 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με πολίτες στη Βέροια.

Εν συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το υπό κατασκευή Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ «Τα Παιδιά της ‘Ανοιξης» στην Πατρίδα Ημαθίας και την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας. Τέλος στις 18:00 ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τα Γιαννιτσά.

Μητσοτάκης από Κατερίνη: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο, ο πατριωτισμός φαίνεται με πράξεις, όχι με λόγια

«Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο και ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κατερίνη κατά την προεκλογική του ομιλία εν όψει των ευρωεκλογών και υπογράμμισε πως «η μόνη υπεύθυνη πατριωτική δύναμη, που εγγυάται τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία».

Ο πρωθυπουργός αφού ευχαρίστησε το μεγάλο πλήθος που συγκεντρώθηκε παρά τις δυσκολίες του καιρού, σημείωσε «η παρουσία σας εδώ μου δίνει δύναμη για τις τόσο σημαντικές εκλογές της 9ης Ιουνίου για το μέλλον όλων μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Κάθε φορά που βρίσκομαι στη Μακεδονία, στη γενέτειρα του εθνάρχη και ιδρυτή της παράταξής μας, Κωνσταντίνου Καραμανλή, αισθάνομαι πάντα μία ξεχωριστή συγκίνηση. Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Και τώρα το 2024 η Ελλάδα και η Ευρώπη αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments