Αθλητισμός

Ποια τα δεδομένα για την παραμονή του Ποντένσε στον Ολυμπιακό!

Ποια τα δεδομένα για την παραμονή του Ποντένσε στον Ολυμπιακό!

Πηγή Φωτογραφίας: [369556] SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ντάνιελ Ποντένσε γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού

Σενάρια τα οποία εντάθηκαν, όταν λίγη ώρα αργότερα, η σύζυγος του ποδοσφαιριστή δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία του δακρυσμένου Ποντένσε, γράφοντας το εξής: “Το συναίσθημα όταν αφήνεις το σπίτι σου“. Υπενθυμίζεται, ότι ο 28χρονος εξτρέμ αγωνίζεται στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από τη Γουλβς, στην οποία η πειραϊκή ΠΑΕ κατέβαλε τον περασμένο Σεπτέμβριο ως ενοίκιο 1.500.000 ευρώ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Podence (@podence)

Τι προκύπτει από την Αγγλία

Τα αγγλικά ΜΜΕ έκαναν αναφορά τις τελευταίες ώρες στην εικόνα του δακρυσμένου Ποντένσε στο ματς με την ΑΕΚ και στα ρεπορτάζ υπήρξαν διάφορες απόψεις.

Η ιστοσελίδα molineux.com, για παράδειγμα, ανέφερε ότι “μια μόνιμη έξοδος του Ποντένσε από τους Λύκους φαίνεται πιθανή το καλοκαίρι”. Πρόσθεσε δε, πως “ο Πορτογάλος είχε βρεθεί κοντά στην πώλησή του το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι προσφορές δεν ικανοποίησαν την Γουλβς, η οποία του ανανέωσε το συμβόλαιο προκειμένου στη συνέχεια να δοθεί ως δανεικός στον Ολυμπιακό”.

Κατά την αγγλική ιστοσελίδα, “ο προπονητής της Γουλβς, Γκάρι Ο΄Νιλ πρότεινε στη διοίκηση την περασμένη εβδομάδα όλοι οι δανεικοί παίκτες να επιστρέψουν στον σύλλογο το καλοκαίρι για να γίνουν συζητήσεις για το μέλλον τους και οι αποφάσεις θα ληφθούν με βάση το αν θέλουν οι ποδοσφαιριστές να παραμείνουν στον σύλλογο ή όχι και αν πιστεύει ο προπονητής ότι έχουν κάτι να προσφέρουν”.

Παράλληλα, μία άλλη αγγλική ιστοσελίδα, η footballfancast επισήμανε ότι στη Γουλβς σκέφτονται την επιστροφή του Ποντένσε με σκοπό να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του 24χρονου Πέδρο Νέτο, ο οποίος ενδέχεται να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι. Προχώρησε δε σε σύγκριση των δύο Πορτογάλων επιθετικών, με τα υπέρ που έχει κάθε ένας στο παιχνίδι του.

Ο Ποντένσε πάντως επιθυμεί την παραμονή του στον Ολυμπιακό και σε συνεργασία με τη διοίκηση της πειραϊκής ομάδας είναι έτοιμοι να κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Πηγή: sport24.gr//Δημήτρης Χριστοφιδέλλης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments