Πολιτική

Επίδειξη λαϊκισμού από Κασσελάκη για Conference League

Επίδειξη λαϊκισμού από Κασσελάκη για Conference League

Πηγή Φωτογραφίας: [369572] ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Γεωργιάδης: Λαϊκίστικες και υποκριτικές οι αντιδράσεις όσων έχουν συμμετάσχει σε κυβέρνηση.

Σε μια έξαρση λαϊκισμού -και ενώ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης είχε ήδη εξηγήσει τι ισχύει για τις επίσημες εκδηλώσεις και την προτεραιότητα των VIP στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, η οποία είναι υποχρεωτική με όλες τις κυβερνήσεις- ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε αργά απόψε σε ανάρτηση στο Twitter, στην οποία μιλάει για «κυβέρνηση για VIP» και «ζωή που μετριέται με τα αστέρια των ξενοδοχείων».

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε στην ανάρτησή του πως άλλοι είναι σε λίστα αναμονής για μήνες και άλλοι σε λίστα «απόλυτης προτεραιότητας στη ζωή».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Άλλοι σε λίστα αναμονής για μήνες και άλλοι σε λίστα «απόλυτης προτεραιότητας» στη ζωή.

Μία κυβέρνηση για VIP.

Η ανθρώπινη ζωή μετριέται με τα αστέρια των ξενοδοχείων.

Ώρα να ξανακερδίσουμε ως πολίτες τη λέξη που χάσαμε: αξιοπρέπεια.

Είχε ωστόσο προηγηθεί η ανάρτηση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος, μεταξύ άλλων, αφού εξήγησε τι ισχύει παγίως και με όλες τις κυβερνήσεις, κατέληξε πως «όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Ως προς διάφορες αναρτήσεις και ανακοινώσεις σχετικά με την οδηγία της διοικήσεως του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για την διεξαγωγή του Τελικού του Conference Cup στις 29 Μαΐου τα πραγματικά περιστατικά είναι τα εξής: Σε κάθε επίσημο γεγονός που συμβαίνει στην Χώρα μας, από την διοργάνωση ενός αθλητικού γεγονότος έως την υποδοχή ξένων ηγετών το Νοσοκομείο Αναφοράς που δηλώνεται από τις Ελληνικές Αρχές είναι ο Ευαγγελισμός.

Πάντοτε δηλ οι επίσημοι προσκεκλημένοι της Χώρας, εάν απαιτηθεί, δηλώνεται ότι θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα σε αυτό το Νοσοκομείο. Μία τέτοια δέσμευση είναι υποχρεωτική για να διεξαχθεί ένα γεγονός τέτοιου βεληνεκούς όπως ο τελικός. Κατά συνέπεια όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές.

Υπενθυμίζεται πως την ανακοίνωση δημοσίευσε νωρίτερα σήμερα η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ). Σύμφωνα με αυτήν, υπάρχει οδηγία στο προσωπικό του νοσοκομείου Ευαγγελισμός ώστε να είναι σε επιφυλακή εν όψει του τελικού του Conference League. 

H Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος στην ανάρτηση στην οποία δημοσιεύει και το έγγραφο αναφέρει μεταξύ άλλων πως «αν είσαι vip, πλούσιος, θεατής του τελικού ποδοσφαίρου απ τους λίγους και κάτοικος ακριβών ξενοδοχείων του κέντρου κάτω δεξιά στην εικόνα, Ευαγγελισμός μόνο για σένα», τονίζοντας πως την ίδια ώρα εκατοντάδες ασθενείς περιμένουν με τις ώρες για να εξεταστούν και πολλές φορές νοσηλεύονται στα ράντζα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments