Πολιτική

Π.Παππάς για Ευαγγελισμό:Η απόφαση για την προτεραιότητα των VIP μπορεί να πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων!

Π.Παππάς για Ευαγγελισμό:Η απόφαση για την προτεραιότητα των VIP μπορεί να πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων!

Πηγή Φωτογραφίας: [368345] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών, δε νοείται άλλη προτεραιότητα, πέραν του βαθμού του επείγοντος. Αλλιώς μιλάμε για εγκληματική άσκηση της ιατρικής»

Το πρωτοφανές έγγραφο του διοικητή του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», σύμφωνα με το οποίο θα περιθάλπτονται κατά «απόλυτη προτεραιότητα» οι VIP επισκέπτες του Conference League, στηλιτεύει έντονα με δήλωσή του ο Πέτρος Παππάς, αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Κιλκίς.

Ο κ.Παππάς χαρακτηρίζει ντροπιαστική την σχετική απόφαση του Διοικητή του Ευαγγελισμού που όπως λέει «μπορεί να πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων!».

Όλη η δήλωση του αναπληρωτή τομεάρχη Υγείας: «Η ντροπιαστική απόφαση του Διοικητή του Ευαγγελισμού για να δίνεται προτεραιότητα στους VIP επισκέπτες, στον τελικό του Conference League, μπορεί να πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων!

Στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών των νοσοκομείων, δε νοείται άλλη προτεραιότητα, πέραν του βαθμού του επείγοντος. Προηγείται όποιος κινδυνεύει περισσότερο. Κάθε άλλη εντολή αγνοείται, γιατί αλλιώς μιλάμε για εγκληματική άσκηση της ιατρικής.»

Νωρίτερα σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλυψε απόλυτα τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον διοικητή του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Μιλώντας στην ΕΡΤ και τον Δημήτρη Κοτταρίδη, ο πρωθυπουργός τοποθετήθηκε για το θέμα με ψέματα και μισές αλήθειες, ενώ ζήτησε τα ρέστα από τον Στέφανο Κασσελάκη που σήκωσε ψηλά το θέμα.

Σημειώνεται πως η πραγματικότητα είναι διαφορετική, καθώς το να οριστεί ένα νοσοκομείο αναφοράς σε μία διεθνής διοργάνωση είναι κάτι συνηθισμένο. Το πρωτοφανές, όμως, είναι να εξετάζονται κατά προτεραιότητα οι VIP επισκέπτες από συγκεκριμένα ξενοδοχεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments