Πολιτική

Πλήρης στήριξη Μητσοτάκη σε Άδωνι για Conference League [vid]

Πλήρης στήριξη Μητσοτάκη σε Άδωνι για Conference League [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Πλήρης στήριξη Μητσοτάκη σε Άδωνι για Conference League [vid]

Ανεξέλεγκτος πλέον ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ – Έκθετη η ηγεσία της Κουμουνδούρου

Στην παροχή πλήρους πολιτικής στήριξης στον Άδωνι Γεωργιάδη όσον αφορά τον ορισμό του «Ευαγγελισμού» ως νοσοκομείου αναφοράς για τον τελικό του Conference League βάσει των πρωτοκόλλων της UEFA, προέβη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός, τόνισε πως στο ζήτημα αυτό «δεν είχε καμία ανάμειξη η ελληνική κυβέρνηση. Ήταν αποκλειστικά αρμοδιότητα της ΕΠΟ και των ομάδων. Εμείς θα διασφαλίζαμε την ασφαλή τέλεση του τελικού και με φιλάθλους, όπως το κάνουμε και για τον τελικό του Conference. Είναι μια επιχείρηση που έχει τις προκλήσεις της, αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην αστυνομία».

Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να προσθέσει πως «κάτι που με ενόχλησε πολύ, θα το πω, για να δείτε και το επίπεδο του λαϊκισμού σε αυτή τη χώρα, μια ανάρτηση του αρχηγού της αντιπολίτευσης. Γιατί ορίστηκε βάση του πρωτοκόλλου της UEFA, ένα νοσοκομείο, ο “Ευαγγελισμός”, ως το νοσοκομείο αναφοράς σε περίπτωση που οι επίσημοι, που θα έρθουν για τον αγώνα, χρειαστούν περίθαλψη και πάνω σε αυτό έσπευσαν κάποιοι να κάνουν κριτική, ότι δήθεν έχουμε νοσοκομεία δύο ταχυτήτων».

Επίδειξη λαϊκισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ

Επισημαίνεται ότι, σε χθεσινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε πως σε «κάθε επίσημο γεγονός που συμβαίνει στην Χώρα μας, από τη διοργάνωση ενός αθλητικού γεγονότος έως την υποδοχή ξένων ηγετών το Νοσοκομείο Αναφοράς που δηλώνεται από τις Ελληνικές Αρχές είναι ο Ευαγγελισμός».

Τούτο μεταφράζεται στην πράξη πως «οι επίσημοι προσκεκλημένοι της Χώρας, εάν απαιτηθεί, δηλώνεται ότι θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα σε αυτό το Νοσοκομείο. Μία τέτοια δέσμευση είναι υποχρεωτική για να διεξαχθεί ένα γεγονός τέτοιου βεληνεκούς όπως ο τελικός».

Και συμπλήρωσε ο υπουργός Υγείας: «Κατά συνέπεια όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές».

Της παρέμβασης αυτής του Άδωνι Γεωργιάδη είχε προηγηθεί η λαϊκιστική και αγενής επίθεση του Παύλου Πολάκη.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΖΑ σημειώνει, χωρίς ίχνος ντροπής και χωρίς την απαραίτητη προετοιμασία, πως «το διαβάζεις και δεν πιστεύεις αυτό που διαβάζεις. Με επείγον έγγραφό του ο διοικητής του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, ζητάει από τους γιατρούς να περιθάλψουν κατά “απόλυτη προτεραιότητα” τους VIP επισκέπτες της χώρας για τον τελικό του Conference League, στον οποίο θα αναμετρηθούν ο Ολυμπιακός με τη Φιορεντίνα και μετά τους άτυχους Έλληνες που θα πέσουν στην ανάγκη τους.

Δεν φτάνει δηλαδή που το ΕΣΥ έχει εξαθλιωθεί και έχει φτάσει στα όρια της απόλυτης κατάρρευσης, δεν φτάνει που χρυσοπληρώνουμε όλα όσα έχουμε πληρώσει διπλά και τριπλά για να έχουμε δημόσια υγεία, μας το λένε και κατάμουτρα ότι είμαστε πολίτες τρίτης και κατηγορίας, ότι προηγούνται άλλοι VIP πριν από μας και ότι μας έχουν του πεταμού».

Μάλιστα, η σημερινή παρέμβαση του πρωθυπουργού απαντά και στην ανακριβή τοποθέτηση του γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας Παναγιώτη Παπανικολάου,

Κινούμενος σε «γραμμή» ΣΥΡΙΖΑ και Κουμουνδούρου, ο γενικός γραμματέας ενός θεσμικού οργάνου των νοσοκομειακών γιατρών λησμονεί επιδεικτικά πως η θεσμική του ιδιότητα συνεπάγεται και μια ιδιαίτερη ευθύνη και εξαπολύει πρωτοφανή και εμπαθή επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Π. Παπανικολάου έκανε λόγο για «πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας» αναφορικά με το επίμαχο έγγραφο από τον διοικητή του νοσοκομείου. «Δεν μιλάει το έγγραφο για νοσοκομείο αναφοράς. Δεν λέει καμία τέτοια λέξη. Ψεύδεται ο κ. υπουργός» τόνισε χαρακτηριστικά ο Π. Παπανικολάου, μιλώντας στο «TakRadio 98.9».

Συνεχίζοντας το ρεσιτάλ ανακριβειών και το κρεσέντο λαϊκισμού, ο Παναγιώτης Παπανικολάου συμπλήρωσε πως «το έγγραφο λέει κάτι τελείως διαφορετικό. Δηλαδή όχι ότι όλοι οι φίλαθλοι, αλλά συγκεκριμένοι VIP που θα μένουν σε τρία ξενοδοχεία πολυτελείας, θα εξυπηρετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα έναντι όλων των άλλων περιστατικών που θα υπάρχουν εκείνες τις τρεις μέρες στον Ευαγγελισμό. Δηλαδή ποιο θα είναι το κριτήριο διαλογής στα επείγοντα» επισήμανε.  «Εδώ τι κριτήριο προτεραιότητας επειγόντων περιστατικών, θα έχουμε;» διερωτήθηκε, τονίζοντας ότι το κριτήριο, με βάση το έγγραφο, δεν θα είναι ιατρικό, αλλά είναι ο ασθενής VIP.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments