Αθλητισμός

ΑΕΚ Λαμία: Η Ένωση έκανε το χρέος της κόντρα στη Λαμία [3-0]

ΑΕΚ Λαμία: Η Ένωση έκανε το χρέος της κόντρα στη Λαμία [3-0]

Πηγή Φωτογραφίας: [369652] SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Οι γηπεδούχοι βρήκαν δεύτερο τέρμα πριν το ημίχρονο, με τον Τσούμπερ να κάνει το 2-0 στο 40’, έπειτα από γύρισμα του Λιβάι Γκαρσία

Η ΑΕΚ, όπως ήταν αναμενόμενο, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα του αγώνα, με τον Λιούμπισιτς να είναι πρωτοστάτης.

Ο Κροάτης απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό κι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ στο 20ο λεπτό.

Λίγο αργότερα, βέβαια, ήρθαν τα άσχημα μαντάτα από το «Κλ. Βικελίδης», κάτι που «χάλασε», κάπως την ατμόσφαιρα στις κερκίδες.

Οι παίκτες του Αλμέιδα, πάντως, συνέχισαν τη δουλειά τους, δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες, με τον Χατζηεμμανουήλ να κάνει σημαντικές επεμβάσεις.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν δεύτερο τέρμα πριν το ημίχρονο, με τον Τσούμπερ να κάνει το 2-0 στο 40’, έπειτα από γύρισμα του Λιβάι Γκαρσία.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΑΕΚ να λαμβάνει ευχάριστα μαντάτα από τη Θεσσαλονίκη, κάτι που φυσικά προκάλεσε «έκρηξη» χαράς στην «OPAP Arena».

Γενικότερα, με την «Ένωση» να έχει «καθαρίσει» ουσιαστικά την υπόθεση νίκη, τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο Άρης – ΠΑΟΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να περιμένουν το «δώρο» από τους γηπεδούχους, μετά το δεύτερο γκολ που πέτυχε η ομάδα του Λουτσέσκου.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν να δημιουργούν φάσεις. Μάλιστα, ο Πόνσε βρήκε δίχτυα στο 66ο λεπτό, αλλά το γκολ δεν μέτρησε έπειτα από παρέμβαση του VAR για φάουλ του Γιόνσον στο ξεκίνημα της φάσης.

Η ΑΕΚ βρήκε τελικά τρίτο γκολ με τον Σιμάνσκι στις καθυστερήσεις, ωστόσο το «δώρο» από τη Θεσσαλονίκη δεν ήρθε κι έτσι δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο κόσμος που γέμισε την «OPAP Arena», πάντως, αποθέωσε τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments