Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: «Κόπηκε» ο Ακαϊντίν από την αποστολή – Η προκλητική ανάρτηση

Παναθηναϊκός: «Κόπηκε» ο Ακαϊντίν από την αποστολή – Η προκλητική ανάρτηση

Πηγή Φωτογραφίας: [368504] SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ανήμερα της ημέρας μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων, ο Ακαϊντίν των «πράσινων» έκανε ανάρτηση με τον Κεμάλ Ατατούρκ και πάρθηκε η απόφαση να μείνει εκτός αποστολής

Σοβαρό θέμα προέκυψε με τον ποδοσφαιριστή Ακαϊντίν του Παναθηναϊκού. Ο Τούρκος στόπερ που είναι δανεικός από την Φενέρμπαχτσε στους «πράσινους», λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκανε μια ανάρτηση για τον Κεμάλ Ατατούρκ στα social media. Ανήμερα της ημέρας μνήμης για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Για τους Τούρκους αυτή η μέρα θεωρείται ημέρα μνήμης για τον Κεμάλ Ατατούρκ, καθώς και γιορτή της νεολαίας και του αθλητισμού. Φυσικά ως ποδοσφαιριστής ελληνικής ομάδας, η οποία μάλιστα είχε κάνει τη δική της ανάρτηση για τη μνήμη που δε «σβήνει» αναφορικά με τους Έλληνες του Πόντου που σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους, θεωρήθηκε πρόκληση η κίνηση αυτή.

Πολλοί φίλοι του «τριφυλλιού» ανέφεραν το γεγονός στα social media, ζητώντας μάλιστα την άμεση αποχώρηση του ποδοσφαιριστή. Αυτό που έγινε τελικά για αρχή, ήταν να «κοπεί» απ’ την αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έτσι κι αλλιώς ο Ακαϊντίν θα αποχωρήσει καθώς λήγει ο δανεισμός του με το τέλος της σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments