Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ευρώπη οι Ερυθρόλευκοι, μονόδρομος το κύπελλο για το τριφύλλι

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ευρώπη οι Ερυθρόλευκοι, μονόδρομος το κύπελλο για το τριφύλλι

Πηγή Φωτογραφίας: [369653] SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Πρωταγωνιστής ο Ποντένσε

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 2-0, ο Ολυμπιακός όμως το έκανε 2-2 και τερμάτισε στην 3η θέση εξασφαλίζοντας την 3η θέση και την έξοδο στην Ευρώπη, με τους Πράσινους, από την άλλη πλευρά, να μένουν στην 4η και να πρέπει οπωσδήποτε να κατακτήσουν το κύπελλο αν θέλουν να παίξουν και αυτοί στην Ευρώπη.

Οι Πράσινοι προηγήθηκαν με γκολ των Μπακασέτα (45+5’, πεν.) και Μπερνάρ (59’), αλλά οι Ερυθρόλευκοι με πρωταγωνιστή τον Ποντένσε ισοφάρισαν σε 2-2. Ο Πορτογάλος εξτρέμ με γκολάρα στο 73’ μείωσε σε 2-1 και ο Γιόβετιτς στο 81’, μετά από ασίστ του Ποντένσε, διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Στο 89’ ο Ποντένσε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μετά από εναέρια μονομαχία με τον Πέρεθ.

Με το αποτέλεσμα στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα στην τρίτη θέση και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Europa Conference League της επόμενης περιόδου, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό στην τέταρτη θέση.

Οι Ερυθρόλευκοι πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Φιορεντίνα στις 29/5 στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι Πράσινοι στον αντίστοιχο του Κυπέλλου, όπου το ερχόμενο Σάββατο κοντραριστούν με τον Άρη, με στόχο το τρόπαιο και την ευρωπαϊκή έξοδο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments