Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Αυτό είναι το πλάνο του Λουτσέσκου για το ματς με τον Άρη!

ΠΑΟΚ: Αυτό είναι το πλάνο του Λουτσέσκου για το ματς με τον Άρη!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο ΠΑΟΚ καλείται μέσα σε 90 λεπτά στο τελευταίο παιχνίδι στη σεζόν να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές του πρωταθλήματος και κερδίζοντας για πρώτη φορά φέτος τον Άρη στην έδρα του να κατακτήσει τον τίτλο.

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον αγώνα της χρονιάς με τον Άρη (19/05, 20:00, Novasports Prime) στο "Βικελίδης"

Ο ΠΑΟΚ καλείται μέσα σε 90 λεπτά στο τελευταίο παιχνίδι στη σεζόν να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές του πρωταθλήματος και κερδίζοντας για πρώτη φορά φέτος τον Άρη στην έδρα του να κατακτήσει τον τίτλο.

Το παιχνίδι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (19/05, 20:00, Novasports Prime) είναι, όπως και να έχει ιστορικό, με τον Δικέφαλο να γνωρίζει πως πρέπει να κερδίσει άλλους τρεις βαθμούς για να προσθέσει στη συλλογή του το 4ο του τρόπαιο.

Φυσικά ουδείς περιμένει ότι το ντέρμπι με τον Άρη θα είναι εύκολο. Άλλωστε κανένα από τα τρία που προηγήθηκαν δεν ήταν για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ωστόσο, το σημερινό είναι διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα με τον ΠΑΟΚ να προέρχεται από ένα σερί, που λίγοι περιμέναν μετά την ισοπαλία στη Λαμία, νικών επί της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και πηγαίνει στην έδρα του Άρη με αυτοπεποίθηση και πίστη ότι θα πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται.

Ο προπονητής του Δικεφάλου δεν έχει άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει πέρα από τη δεδομένη απουσία του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, που συμπλήρωσε κάρτες. Αποστολή, όπως συνηθίζει να κάνει στα τελευταία παιχνίδια, δεν ανακοινώθηκε, όμως το ιατρικό δελτίο της ομάδας είναι λευκό.

Στην ενδεκάδα που θα παρατάξει δεν αναμένονται εκπλήξεις. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα είναι αυτός που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Κουλιεράκη, με τους υπόλοιπους στα μετόπισθεν μπροστά από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι να είναι οι ίδιοι που ξεκίνησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό. Και αυτό διότι όπως όλα δείχνουν ο Γιόνι Ότο θα παραμείνει στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Ράχμαν Μπάμπα να παίζει αριστερά και τον Κεντζιόρα να έχει παρτενέρ τον Μιχαηλίδη.

Στα χαφ θα επανέλθει ο Στέφαν Σβαμπ στο πλευρό του Σουαλιό Μεϊτέ ενώ η τριάδα των μεσοεπιθετικών θα είναι αυτή που έχει δώσει στον Δικέφαλο τις μεγάλες νίκες στα περασμένα παιχνίδια, με Τάισον αριστερά, Άντριγια Ζίβκοβιτς δεξιά και τον Γιάννη Κωνσταντέλια σε επιτελικό ρόλο.

Πηγή: sport24.gr//Σάββας Τζιομπάνογλου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments