Πολιτική

Μητσοτάκης: Το νέο βίντεο του στο TikTok – “21 σήμερα” – Τι είπε για τον… σωσία του από την Ουγκάντα

Μητσοτάκης: Το νέο βίντεο του στο TikTok – “21 σήμερα” – Τι είπε για τον… σωσία του από την Ουγκάντα

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Μητσοτάκης: Το νέο βίντεο του στο TikTok - "21 σήμερα" - Τι είπε για τον... σωσία του από την Ουγκάντα

Ο πρωθυπουργός στο νέο του βίντεο στο TikTok αναφέρθηκε σε μια θεωρία, σύμφωνα με την οποία είναι σωσίας καθώς είναι με...αλυσίδες στην Ουγκάντα

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, αναφέρθηκε στις ευρωεκλογές, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως απομένουν “21 και σήμερα” μέχρι την ημέρα της κάλπης.

Στη συνέχεια έκανε λόγο για κάποιο άτομο στις ΗΠΑ, το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι σωσίας, καθώς ο πραγματικός Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι αλυσοδεμένος στην…Ουγκάντα!

Δείτε το βίντεο του πρωθυπουργού

@kyriakosmitsotakis_21 και σήμερα!

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Πρωτοβουλία Μητσοτάκη κατά της ασχροκέρδειας με επιστολή στην Κομισιόν

Πολύ ακριβότερα φαίνεται ότι πληρώνουν οι Έλληνες καταναλωτές τα ίδια προϊόντα που πωλούνται πιο φθηνά σε σούπερ μάρκετ της Ευρώπης. Ως και 50% πιο φθηνά είναι στο εξωτερικό τα ίδια προϊόντα σε σχέση με την Ελλάδα.

Γι’ αυτό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε σήμερα πως έστειλε επιστολή πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μέσω της επιστολής ζητά την παρέμβαση της Κομισιόν για την αντιμετώπιση των φαινομένων αισχροκέρδειας πολυεθνικών εταιρειών.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός τόνισε πως ζητά από την Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν «να διερευνήσει και να παρέμβει σχετικά με τις πολυεθνικές που χρησιμοποιούν τη μεγάλη τους ισχύ για να τιμολογούν και να χρεώνουν τα ίδια προϊόντα σε διαφορετικές τιμές εντός ενιαίας ευρωπαϊκής αγοράς». «Αυτό πρέπει να σταματήσει και πρέπει να σταματήσει με ευρωπαϊκή πρωτοβουλία», ξεκαθάρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments