Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Αυτά είναι τα “καυτά” συμβόλαια που λήγουν [vid]

ΠΑΟΚ: Αυτά είναι τα “καυτά” συμβόλαια που λήγουν [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [369654] SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο σχεδιασμός θα τρέξει το επόμενο διάστημα, με τον Δικέφαλο να διαθέτει μία πολύ καλή βάση

Ο ΠΑΟΚ ζει τεράστιες στιγμές. Ο Δικέφαλος το βράδυ της Κυριακής (19/5) επικράτησε 2-1 του Άρη και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας για τέταρτη φορά στην ιστορία του. Παράλληλα, πήρε εισιτήριο για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Αυτά που λήγουν

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει λίγα συμβόλαια που λήγουν. Συγκεκριμένα είναι αυτά των Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σβαμπ και Τόμας. Όσον αφορά στον Σέρβο τερματοφύλακα, είναι πιθανό ο Δικέφαλος να αναζητήσει άλλη λύση στην τριάδα των γκολκίπερ, οπότε το μέλλον του είναι αβέβαιο.

Αβέβαιο είναι και το μέλλον των Βιεϊρίνια και Σβαμπ. Ο πρώτος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το πώς θα προχωρήσει από το καλοκαίρι και έπειτα, ενώ δεν είναι ακόμη γνωστό εάν ο Αυστριακός μέσος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.

Ο Μπράντον Τόμας από την πλευρά του έχει οψιόν ανανέωσης, η οποία δεν αποκλείεται να έχει ενεργοποιηθεί ήδη, με τον Ισπανό επιθετικό να παραμένει στην Τούμπα.

Η περίπτωση των δανεικών

Ο ΠΑΟΚ έχει και τρεις δανεικούς ποδοσφαιριστές. Ο Κετζιόρα αγωνίζεται από την Ντιναμό Κιέβου, με το συμβόλαιό του στους Ουκρανούς να λήγει το καλοκαίρι. Επομένως, είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και μετά το καλοκαίρι.

Ο Μάρκος Αντόνιο είναι δανεικός από τη Λάτσιο με οψιόν 6.000.000 ευρώ, ωστόσο όλα δείχνουν πως δεν θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα και την επόμενη χρονιά. Τέλος, ο Μεϊτέ είναι δανεικός από την Μπενφίκα με οψιόν 4.000.000 ευρώ (για το 70%).

Ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν, επομένως θα διαπραγματευτεί με τους αετούς για την παραμονή του. Πάντως, ο Δικέφαλος διαθέτει μία ισχυρή βάση και θα κινηθεί στην αγορά για προσθήκες αναβάθμισης της ποιότητας, ώστε την επόμενη σεζόν να διεκδικήσει το repeat, σε συνδυασμό με ευρωπαϊκή πορεία.

Πηγή: sport24.gr//Κώστας Αυγουστάκης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments