Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Πάρτι στον Λευκό Πύργο από τους οπαδούς του δικεφάλου [vid]

ΠΑΟΚ: Πάρτι στον Λευκό Πύργο από τους οπαδούς του δικεφάλου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [369660] SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI)

Εκτός από την Τούμπα, χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ βρίσκονται ήδη στον Λευκό Πύργο

Χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν κατακλίσει τον Λευκό Πύργο και πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, περιμένοντας τους παίκτες του Λουτσέσκου να φτάσουν εκεί μαζί με το τρόπαιο για να τους αποθεώσουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

ΠΑΟΚ: Το σήκωσε στην Τούμπα μπροστά σε 50.000 φιλάθλους [vid]

Ο ΠΑΟΚ μέσα σε κλίμα έκστασης και ενθουσιασμού σήκωσε την Κούπα της Stoiximan Super League στην Τούμπα, μπροστά σε 50.000 οπαδούς του, που βρέθηκαν στο γήπεδο και αποθέωσαν τους πρωταθλητές Ελλάδας για το σπουδαίο επίτευγμά τους.

Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος για τη σεζόν 2023-24 με την αντρειωμένη νίκη του, 2-1, στο “Κλεάνθης Βικελίδης” επί του Άρη, για τη 10η αγωνιστική των playoffs της Super League. Ο “δικέφαλος του Βορρά” έφτασε τους 80 βαθμούς και κατέκτησε το τέταρτο πρωτάθλημα στην Ιστορία του. Η δεύτερη ΑΕΚ ανέβηκε στους 78, όμως δεν ήταν αρκετοί. Ο ΠΑΟΚ τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, ύστερα από την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μιχαηλίδη, στο 77′.

Το παιχνίδι στο “Κλ. Βικελίδης” αναμενόταν σκληρό και γεμάτο εντάσεις. Ευκαιρίες κλασικές δεν υπήρξαν, με τις δύο ομάδες να έχουν πολύ χαμηλά τα expected goal τους. Ο Άρης ήταν στο 0,2 και ο ΠΑΟΚ στο 0,6. Ωστόσο, στη μία τελική που έκαναν οι φιλοξενούμενοι στην εστία, βρήκαν το γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments