Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Το σήκωσε στην Τούμπα μπροστά σε 50.000 φιλάθλους [vid]

ΠΑΟΚ: Το σήκωσε στην Τούμπα μπροστά σε 50.000 φιλάθλους [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [369657] SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο ΠΑΟΚ σήκωσε στην κατάμεστη Τούμπα το τρόπαιο για το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας του

Ο ΠΑΟΚ μέσα σε κλίμα έκστασης και ενθουσιασμού σήκωσε την Κούπα της Stoiximan Super League στην Τούμπα, μπροστά σε 50.000 οπαδούς του, που βρέθηκαν στο γήπεδο και αποθέωσαν τους πρωταθλητές Ελλάδας για το σπουδαίο επίτευγμά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδος! Το σήκωσε στο “Βικελίδης” [1-2]

Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος για τη σεζόν 2023-24 με την αντρειωμένη νίκη του, 2-1, στο “Κλεάνθης Βικελίδης” επί του Άρη, για τη 10η αγωνιστική των playoffs της Super League. Ο “δικέφαλος του Βορρά” έφτασε τους 80 βαθμούς και κατέκτησε το τέταρτο πρωτάθλημα στην Ιστορία του. Η δεύτερη ΑΕΚ ανέβηκε στους 78, όμως δεν ήταν αρκετοί. Ο ΠΑΟΚ τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, ύστερα από την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μιχαηλίδη, στο 77′.

Το παιχνίδι στο “Κλ. Βικελίδης” αναμενόταν σκληρό και γεμάτο εντάσεις. Ευκαιρίες κλασικές δεν υπήρξαν, με τις δύο ομάδες να έχουν πολύ χαμηλά τα expected goal τους. Ο Άρης ήταν στο 0,2 και ο ΠΑΟΚ στο 0,6. Ωστόσο, στη μία τελική που έκαναν οι φιλοξενούμενοι στην εστία, βρήκαν το γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Το παιχνίδι προσέφερε ένα σουτ του Φαμπιάνο στο 71′, αλλά τα αριθμητικά δεδομένα άλλαξαν στο 77′, όταν ο Γκρίνφιλντ έδωσε απευθείας κόκκινη στον Μιχαηλίδη για μαρκάρισμα στον Μορόν. Μάλιστα, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος θεώρησε πολύ αυστηρή την ποινή, καθώς ο Μορόν σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά, εκνευρίστηκε με την προσπάθεια των παικτών του Άρη να τον απομακρύνουν του αγωνιστικού χώρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments