Αθλητισμός

Το αποφάσισαν! Αυτός είναι εκτός του πλάνου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Το αποφάσισαν! Αυτός είναι εκτός του πλάνου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Πηγή Φωτογραφίας: [369653] SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός δεν τον υπολογίζει

Ο αποκλεισμός του Σαμέτ Ακαϊντίν από την αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξαιτίας του social post που έκανε για τον Κεμάλ Ατατούρκ την ημέρα της γενοκτονίας των Ποντίων, ήταν μόνο η αρχή. Κι αυτό γιατί ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός δεν υπολογίζεται πλέον για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Άρη, το Σάββατο 25 Μαΐου.

Ούτως ή άλλως δεν προβλεπόταν να έχει ρόλο στο rotation του Παναθηναϊκού για τη μονομαχία με τον Άρη στον Βόλο, αφού αναμενόταν να μείνει εξ αρχής εκτός αποστολής. Ό,τι συνέβη όμως την Κυριακή 19 Μαΐου απλά επίσπευσε τις διαδικασίες, για έναν παίκτη που -από καιρό- είχε παρθεί η απόφαση να αποχωρήσει το καλοκαίρι σύμφωνα με το sport24.gr.

Παναθηναϊκός: «Κόπηκε» ο Ακαϊντίν από την αποστολή – Η προκλητική ανάρτηση

Ο Τούρκος στόπερ που είναι δανεικός από την Φενέρμπαχτσε στους «πράσινους», λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκανε μια ανάρτηση για τον Κεμάλ Ατατούρκ στα social media. Ανήμερα της ημέρας μνήμης για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Για τους Τούρκους αυτή η μέρα θεωρείται ημέρα μνήμης για τον Κεμάλ Ατατούρκ, καθώς και γιορτή της νεολαίας και του αθλητισμού. Φυσικά ως ποδοσφαιριστής ελληνικής ομάδας, η οποία μάλιστα είχε κάνει τη δική της ανάρτηση για τη μνήμη που δε «σβήνει» αναφορικά με τους Έλληνες του Πόντου που σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους, θεωρήθηκε πρόκληση η κίνηση αυτή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments