Ελλάδα

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Προφυλακιστέος ο 50χρονος δράστης [vid]

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Προφυλακιστέος ο 50χρονος δράστης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στο Μενίδι, ο οποίος απολογήθηκε στην 28η τακτική ανακρίτρια Αθηνών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Κατά πληροφορίες, στην απολογία του ομολόγησε, όπως και προανακριτικά, το έγκλημα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στο Μενίδι, ο οποίος απολογήθηκε στην 28η τακτική ανακρίτρια Αθηνών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Κατά πληροφορίες, στην απολογία του ομολόγησε, όπως και προανακριτικά, το έγκλημα και δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του.

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: “Ράγισαν” καρδιές στο τελευταίο “αντίο” στη 40χρονη

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο στη 40χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο από τον εν διαστάσει σύζυγό της, που της είχε στήσει καρτέρι, στο Μενίδι. Η Ενκελέιντα γύρισε στο χωριό της στην Αλβανία. Οι παιδικοί της φίλοι, οι συγγενείς της, ήταν όλοι εκεί, για να την αποχαιρετήσουν στην κηδεία της.

Η άτυχη γυναίκα γνώρισε τον δολοφόνο της πολύ νωρίς. Παντρεύτηκαν, κι έφυγαν από τον Αυλώνα για ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα. Στα 19 της χρόνια γέννησε την κόρη της. Το κορίτσι που έζησε ό,τι πιο σκληρό μπορεί να ζήσει ένα παιδί. Είδε τη μητέρα της νεκρή στη μέση του δρόμου από τα χέρια του πατέρα της.

“Αντιλαμβάνεστε το σοκ που υπέστη αυτό το παιδί; Όταν αντικρύζεις μία τέτοια εικόνα και μάλιστα καταμεσής του δρόμου και επί 5 ώρες μέσα στον δρόμο, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά”, τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης Ενκελέιντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments