Ελλάδα

Συναγερμός στο Εφετείο Αθηνών – Τηλεφώνημα για βόμβα

Συναγερμός στο Εφετείο Αθηνών – Τηλεφώνημα για βόμβα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Άγνωστος τηλεφώνησε στην "ΕΦΣΥΝ" για τοποθέτηση βόμβας στο Εφετείο. Έρευνες πραγματοποιούνται αυτή την ώρα στο Εφετείο Αθηνών, έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου πως έχει τοποθετηθεί αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας 20/05, έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο

Άγνωστος τηλεφώνησε στην “ΕΦΣΥΝ” για τοποθέτηση βόμβας στο Εφετείο. Έρευνες πραγματοποιούνται αυτή την ώρα στο Εφετείο Αθηνών, έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου πως έχει τοποθετηθεί αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.

Το τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, όπου ο άνδρας ανέφερε πώς “θα εκραγεί βόμβα σε μία ή σε δύο ώρες“.

Οι εγκαταστάσεις του Εφετείου έχουν εκκενωθεί, με τους αστυνομικούς ναι ερευνούν τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά τους χώρους, δίχως όμως μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί το παραμικρό.

Εάν και όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα της φάρσας, οι έρευνες γίνονται για παν ενδεχόμενο. Υπενθυμίζεται πως η είσοδος στο Εφετείο γίνεται μόνο από ειδικές μαγνητικές πύλες, όπου ελέγχονται και οι τσάντες των επισκεπτών από ειδικά μηχσνήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments