Lifestyle

Δέσποινα Βανδή: Θα κάνω τα μαλλιά μου όπως μου αρέσει, απαντάει στα σχόλια για τα ροζ μαλλιά της

Δέσποινα Βανδή: Θα κάνω τα μαλλιά μου όπως μου αρέσει, απαντάει στα σχόλια για τα ροζ μαλλιά της

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Δέσποινα Βανδή

Είσαι η Δέσποινα Βανδή και δεν είσαι πλέον 20 χρονών, της γράφουν στο TikTok

Η Δέσποινα Βανδή δέχτηκε διάφορα σχόλια για την αλλαγή στα μαλλιά της, μετά την εμφάνισή της στο «J2US», το βράδυ του Σαββάτου 18 Μαΐου.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ροζ μαλλιά κατά τη διάρκεια του μουσικού σόου και ανέβασε μερικά βίντεο στα social media. Σε ένα από αυτά, απαντάει στα αρνητικά σχόλια που εισέπραξε για το νέο της λουκ.

Μέσω TikTok, η Δέσποινα Βανδή είπε: «Είμαι η Δέσποινα Βανδή και εννοείται πως θα κάνω τα μαλλιά μου, όπως μου αρέσει». Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι από τους φαν της επικρότησαν την αλλαγή που έκανε, γράφοντας, ότι «υποστηρίζεις ό,τι κι αν κάνεις».

@desp1navandiofficialLoading…

♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

Και αυτή της η ανάρτηση όμως, απέσπασε έντονη κριτική με πολλά σχόλια να την κατακεραυνώνουν. «Είσαι η Δέσποινα Βανδή και δεν είσαι πλέον 20 χρονών» είναι ένα από τα σχόλια που δέχτηκε. Ακόμη, σχολιάστηκε η χρήση φίλτρου της εφαρμογής. Ορισμένοι έγραψαν: «Καλά έκανες και συστήθηκες γιατί είναι πολύ το φίλτρο!!».

Η τραγουδίστρια επέστρεψε, μετά από δύο εβδομάδες απουσίας λόγω συναυλιών της, στην κριτική επιτροπή του σόου το Σάββατο 18 Μαΐου και εμφανίστηκε με το νέο λουκστα μαλλιά της, τα οποία έχουν πλέον χρώμα ανοιχτό ροζ.

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε την είσοδό του και καλωσόρισε το κοινό και του κριτές, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Σταμάτη Φασουλή και τη Δέσποινα Βανδή.

«Ποια είναι η κυρία;», ρώτησε με χιούμορ ο παρουσιαστής για το νέο χρώμα στα μαλλιά της τραγουδίστριας. «Η κανονική έμεινε πίσω, Αυστραλία, Ντουμπάι, Γερμανία, έχει μείνει», απάντησε η Δέσποινα Βανδή γελώντας. «Όπου πήγαινες έβαζες και ένα χρώμα στο μαλλί;», σχολίασε ο Νίκος Κοκλώνης. «Όχι, ήρθα εδώ και με έπιασε η τρέλα», απάντησε η γνωστή ερμηνεύτρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments