Lifestyle

Τριαντάφυλλος: Η απάντηση στον Δάντη ότι είναι φάλτσος – Στα ελληνικά τραγούδια απλά δεν τον βλέπω

Τριαντάφυλλος: Η απάντηση στον Δάντη ότι είναι φάλτσος – Στα ελληνικά τραγούδια απλά δεν τον βλέπω

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/Triantafyllos Chatzinikolaou

«Στα ξένα είναι πολύ καλός, στα ελληνικά δεν τον βλέπω»

Ο Χρήστος Δάντης χαρακτήρισε φάλτσο τον Τριαντάφυλλο σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε. Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είπε για τον Τριαντάφυλλο ότι: «Ο Τριαντάφυλλος να ασχοληθεί λίγο με τις νότες που τραγουδά και δεν τις εκφράζει σωστά. Είναι επιεικώς φάλτσος. Να ασχοληθεί πρώτα με αυτά, να μάθει να τραγουδά και μετά να μιλήσουμε για τα υπόλοιπα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Triantafyllos Chatzinikolaou (@triantafyllos_chatzinikolaou)

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου, ο Τριαντάφυλλος πήγε καλεσμένος στο «Πρωινό», αναφέρθηκε στον Χρήστο Δάντη και εξήγησε τι έχει συμβεί ανάμεσά τους.

Όπως είπε, ο λόγος είναι οι αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου για την παρουσία της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor, που είχαν ενοχλήσει τον σύντροφό της.

«Δεν μπορεί να με “χτυπήσει” καλλιτεχνικά γιατί όλον αυτό τον καιρό κόσμος έχει αποδείξει πραγματικά ποιος είναι ο Ντάφι. Με τα μαγαζιά, με τις συναυλίες, με την δισκογραφία μου, με αυτά που έχω γράψει στην Νατάσα, που τη λατρεύω, με όλα αυτά που έχω τραγουδήσει σε κάθε εκπομπή που πάω και σε σένα και γενικά σε όποιον έχω πάει, στη Ρόδο ζωντανά και χωρίς επεξεργασία και δεν φοβάμαι» είπε αρχικά.

Οι αναρτήσεις για την Ασημίνα

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις αναρτήσεις του για την Ασημίνα Χατζηανδρέου. «Ο Χρήστος όταν γύρισα μπορεί να έλεγε ‘πού είσαι αγόρι μου, είσαι ο πιο αγαπητός, είσαι φωνάρα σ’ αγαπώ” και τέτοια. Τον ξέρω τόσα χρόνια, έχω στηρίξει την Ασημίνα πολλές φορές απλά να σου εξηγήσω ότι εγώ καλώς η κακώς αγαπάω πάρα πολύ το Survivor είναι στο πετσί μου, έχω περάσει και έξι μήνες, έχω πονέσει, έχω κλάψει, έχω περάσει πολλά. Έχω βγει από τους πιο μεγάλους νικητές. Σημασία έχει λοιπόν ότι αγαπώ αυτό παιχνίδι σχολιάζω την δεδομένη στιγμή το παιχνίδι, δεν έχω θίξει ποτέ την Ασημίνα, ούτε σπίτια, ούτε οικογένειες, ούτε δουλειές ούτε προσωπικότητες. Να δείξουμε τα story μου για την Ασημίνα, να δούμε, δεν την έχω θίξει πουθενά, δεν έχω πει ποτέ κακία ούτε για τον ίδιο ούτε για την Ασημίνα, έκανα χιούμορ ότι είναι τουρίστρια επειδή δεν έπαιζε. Τελείως χιούμορ. Όσοι με ξέρουν καταλαβαίνουν κιόλας».

«Στα ξένα είναι πολύ καλός, στα ελληνικά δεν τον βλέπω»

Τέλος, ο Τριαντάφυλλος ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα, ποιος είναι πιο καλός τραγουδιστής ανάμεσα στον ίδιο και τον Χρήστο Δάντη. Η απάντησή του ήταν:

«Εγώ προσωπικά εάν με αποκαλούσανε τον Μίκι Ρουρκ της Ελλάδος θα πρόσεχα πάρα πολύ μην καταντήσω ο Μίκυ Μάους Ελλάδος, εγώ προσωπικά. Αυτά λοιπόν, όταν είσαι ένας τραγουδιστής που παίζει και μουσική και ξέρεις, δεν τα λες ποτέ. Πρώτον γιατί αυτό δεν ισχύει και πραγματικά οποιαδήποτε μέρα στιγμή, θες εδώ ή στο σκάφος ή στην μπασκέτα ή στο αμάξι τον προκαλώ με ορχήστρα θέλει; Όπως θέλει, να τραγουδήσουμε live. Ο Δάντης είναι πολύ καλός στα ροκ και στα ξένα. Στα ελληνικά, απλά δεν τον βλέπω. Είναι πολύ καλός τραγουδιστής αλλά συγνώμη δεν τον βλέπω, sorry κιόλας, είναι αλήθεια μου. Στα ξένα είναι εκπληκτική φωνή. Ήταν αγαπημένος μου όταν ξεκίνησα το τραγούδι μικρός».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments