Πολιτική

Βασίλης Οικονόμου για Τσίπρα και Πρέσπες : «Κάποιες φορές στη ζωή, ίσως χρειαστεί να πεις και συγγνώμη»

Βασίλης Οικονόμου για Τσίπρα και Πρέσπες : «Κάποιες φορές στη ζωή, ίσως χρειαστεί να πεις και συγγνώμη»

Πηγή Φωτογραφίας: ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Συγκεκριμένα, μετά τις προκλητικές δηλώσεις της προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας, δημοσιογράφος ρώτησε τον γαλάζιο βουλευτή, μήπως δικαιώθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και πρέπει να του ζητηθεί συγγνώμη, με τον κ. Οικονόμου να απαντάει σε συνέντευξή του στο Action24 ότι «κάποιες φορές στη ζωή, ίσως χρειαστεί να πεις και συγγνώμη, δεν έχει κανείς το αλάθητο».

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο Βασίλης Οικονόμου για την Συμφωνία των Πρεσπών και την στάση της ΝΔ, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, μετά τις προκλητικές δηλώσεις της προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας, δημοσιογράφος ρώτησε τον γαλάζιο βουλευτή, μήπως δικαιώθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και πρέπει να του ζητηθεί συγγνώμη, με τον κ. Οικονόμου να απαντάει σε συνέντευξή του στο Action24 ότι «κάποιες φορές στη ζωή, ίσως χρειαστεί να πεις και συγγνώμη, δεν έχει κανείς το αλάθητο».«Για να δούμε όμως αν δικαιούται συγγνώμη ή αυστηρής κριτικής, την οποία εξέλαβε από τους πολιτικούς του αντιπάλους (…)», πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι σημασία έχει τι “βαθμολογία μας δίνει ο κόσμος”».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments