Trash

Φεστιβάλ Καννών: Η «Εμίλια Περέζ» κέρδισε τις εντυπώσεις σε αντίθεση με τον Λάνθιμο

Φεστιβάλ Καννών: Η «Εμίλια Περέζ» κέρδισε τις εντυπώσεις σε αντίθεση με τον Λάνθιμο

Πηγή Φωτογραφίας: Cannes (France), 17/05/2024.- Emma Stone previo a la premiere de 'Kinds of Kindness' durante la 77 versión del Festival de Cannes, que va hasta el 25 de mayo. EFE/EPA/SEBASTIEN NOGIER

Ισχυρή υποψηφιότητα για τα βραβεία έβαλε η ταινία του Ζακ Οντιάρ, με την Ισπανίδα τρανς Κάρλα Σοφία Γκασκόν να ξεχωρίζει για την ερμηνεία της - Στο κόκκινο χαλί Ζόε Σαλντάνα και Σελένα Γκόμεζ

Θετική έκπληξη χαρακτήρισαν πολλοί θεατές του 77ου Φεστιβάλ των Καννών την προβολή της ταινίας «Εμίλια Περέζ», που μετέχει στο επίσημο διαγωνιστικό, με πολλούς να προεξοφλούν ότι το δημιούργημα του Ζακ Οντιάρ, χωρίς κανείς να το περιμένει, έβαλε ισχυρή υποψηφιότητα για τα βραβεία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Festival de Cannes (@festivaldecannes)

Οι δείκτες… standing ovation θεωρούνται κατά πολλούς ενδεικτικοί. Δώδεκα ολόκληρα λεπτά μετά τη λήξη της ταινίας, οι θεατές όρθιοι χειροκροτούσαν τους πρωταγωνιστές, με τη Ζόε Σαλντάνα να ξεσπά σε κλάματα και τη Σελένα Γκόμεζ να μην πιστεύει την αποδοχή που εισέπραττε η ίδια, αλλά και όλοι οι συντελεστές. Σε τροχιά… βραβείου ερμηνείας φαίνεται ότι βρίσκεται και η Ισπανίδα τρανς Κάρλα Σοφία Γκασκόν.

Η αποδοχή της ταινίας συνεχίστηκε και στη συνέντευξη Τύπου, που οι δημοσιογράφοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους χειροκροτώντας, όταν μπήκαν οι πρωταγωνιστές.

Η ταινία είναι ένα γκανγκστερικό τρανσέξουαλ μιούζικαλ στα μεξικανικά και έχει διάρκεια δύο ώρες και δέκα λεπτά, βρίσκεται, μέχρι στιγμής, στην κορυφή των standing ovation. Ακολουθούν η ταινία Bird, με 9 λεπτά, Megalopolis και Furiosa με 7 λεπτά, The Surfer, με 6 λεπτά, το Kind of Kindness του Γιώργου Λάνθιμου με 4,5 λεπτά και το Oh Canada με 4 λεπτά.Το θέμα της ταινίας τοποθετείται στο Μεξικό του σήμερα. Η δικηγόρος Ρίτα πρέπει να βοηθήσει ένα αφεντικό καρτέλ να αποσυρθεί από τις επιχειρήσεις του και να εξαφανιστεί για πάντα, για να γίνει η γυναίκα που ονειρευόταν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments