Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έχετε email; Κληρωθήκατε για εισιτήριο του τελικού του Conference League!

Ολυμπιακός: Έχετε email; Κληρωθήκατε για εισιτήριο του τελικού του Conference League!

Πηγή Φωτογραφίας: [369418] EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Τρέλα στις τάξεις των οπαδών

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε οκτώ μέρες, στις 29 Μαΐου, τη Φιορεντίνα στον τελικό του Europa Conference League και η ΠΑΕ άρχισε την ενημέρωση προς τους τυχερούς που κληρώθηκαν για τα εισιτήρια και θα βρίσκονται στην OPAP Arena.

Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία των Ερυθρόλευκων, είναι ο αγώνας στον οποίο θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο για το ελληνικό ποδόσφαιρο σε διασυλλογική διοργάνωση και είναι λογικό στις τάξεις των οπαδών να επικρατεί πανζουρλισμός και να γίνεται… πόλεμος για ένα εισιτήριο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ο Ολυμπιακός πήρε 9.000 κομμάτια από την UEFA και το 90% των κατόχων εισιτηρίου διαρκείας έστειλαν αίτημα στην ΠΑΕ για εισιτήριο του τελικού, με αποτέλεσμα να γίνει κλήρωση.

Από σήμερα Τρίτη (21/5), λοιπόν, οι Ερυθρόλευκοι ενημερώνουν μέσω email όσου τυχερούς κληρώθηκαν και θα είναι στην OPAP Arena, με την ΠΑΕ να επισημαίνει ότι οι οπαδοί που έχουν καταθέσει σχετικό αίτημα, πρέπει να κοιτούν τα emails που έχουν δηλώσει στον σύλλογο, στα Εισερχόμενα (inbox) αλλά και στα spam, γιατί ενδέχεται τα mail να καταλήξουν εκεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments