Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Κλειδώνει” η πρώτη μεταγραφή με εντολή Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: “Κλειδώνει” η πρώτη μεταγραφή με εντολή Μεντιλίμπαρ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Επιμένουν στην Ισπανία ότι ο Ντάνι Γκαρθία βρίσκεται στα υπόψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Επιμένουν στην Ισπανία ότι ο Ντάνι Γκαρθία βρίσκεται στα υπόψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Επιμένουν στην Ισπανία ότι ο Ντάνι Γκαρθία βρίσκεται στα υπόψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.Ο Ντάνι Γκαρσία συνεργάστηκε με τον Μεντιλίμπαρ για τρεις σεζόν στην Έιμπαρ (2015-2018) και στην Ισπανία επιμένουν ότι ο παίκτης θα φορέσει το καλοκαίρι τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού. Ο έμπειρος χαφ έχει 18 συμμετοχές και ένα γκολ στην περίοδο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ συνολικά στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο έχει 482 αγώνες, 4 τέρματα και 12 ασίστ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Τις τρεις σεζόν με τον Μεντιλίμπαρ στην τεχνική ηγεσία της Έιμπαρ, ο Ντάνι Γκαρθία είχε: Την πρώτη περίοδο (2015-16) 35 παιχνίδια. Τη δεύτερη (2016-17) 38 ματς, ένα τέρμα και μία ασίστ. Και την τρίτη (2017-18) 32 αγώνες και μία ασίστ. Δηλαδή, ο Ισπανός μέσος είχε γεμάτες σεζόν και ήταν και εκ των αρχηγών της ομάδας.

Η ισπανική εφημερίδα “AS” σε δημοσίευμα της στην ηλεκτρονική της έκδοση την Τρίτη (21/5) έκανε αναφορά στα “τρία ανοιχτά μέτωπα” που έχει η Αθλέτικ Μπιλμπάο σχετικά με την παραμονή των Άλεξ Μπερενκέρ, Άντερ Ερέρα και Ντάνι Γκαρθία των οποίων λήγουν τα συμβόλαια τον επόμενο μήνα και για τον τελευταίο επισήμανε πως “διαχειρίζεται και άλλες επιλογές, όπως ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ”.

Πηγή: sport24.gr//Δημήτρης Χριστοφιδέλλης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments