Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πως ο Βιθέντε Ιμπόρα εξελίχθηκε σε κομβικό παίκτη

Ολυμπιακός: Πως ο Βιθέντε Ιμπόρα εξελίχθηκε σε κομβικό παίκτη

Πηγή Φωτογραφίας: [369418] EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Βιθέντε Ιμπόρα εξελίχθηκε σε κομβικό παίκτη για τον Ολυμπιακό με την έλευση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην Ελλάδα

Γενικά, ο Ολυμπιακός είναι διαφορετικός όταν ο Βάσκος τεχνικός χρησιμοποιεί στο κέντρο την τριάδα Έσε, Ιμπόρα και Τσικίνιο. Όπως αλλιώς είναι η πειραϊκή ομάδα, όταν ο Όρτα είναι στην καλή του μέρα και η αλήθεια είναι ότι έχει βοηθήσει σημαντικά τους ερυθρόλευκους, γι΄ αυτό και θέλουν να τον αποκτήσουν από την Μπράγκα.

Παρόλο που ο Ιμπόρα είναι 36 στα 37 (έχει 29 παιχνίδια και ένα τέρμα στη σεζόν), ίσως να βάλει σε σκέψεις την πειραϊκή ομάδα ενόψει της νέας περιόδου, αν και δημοσιεύματα από την Ισπανία επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός καλοβλέπει τον 33χρονο Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο (18 αγώνες και ένα γκολ στην περίοδο).

Προσθέτουν δε, ότι η Λεβάντε επιθυμεί την επιστροφή του Ιμπόρα, από τα τμήματα υποδομής της οποίας ξεκίνησε ο δυναμικός κεντρικός χαφ σύμφωνα με το sport24.gr. 

Ιμπόρα: «Δεν είμαι χαρούμενος με τη τρίτη θέση, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ιστορική πρόκληση»

Ο Ολυμπιακός πήγε στη Λεωφόρο με έναν στόχο, την εξασφάλιση της τρίτης θέσης και τα κατάφερε! Οι «ερυθρόλευκοι» παρά την κακή απόδοσή τους για μία ώρα αγώνα επέστρεψαν από το 2-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό και απέσπασαν βαθμό (2-2) χάρη στον συγκλονιστικό Ποντένσε και τις μαεστρικές κινήσεις του κόουυς Μεντιλίμπαρ από τον πάγκο και έτσι εξασφάλισαν το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μάλιστα, μια από τις στοχευόμενες κινήσεις του «Μέντι» από τον πάγκο στο ντέρμπι αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ο Βιθέντε Ιμπόρα. Πέρασε στο παιχνίδι τον Ισπανό χαφ, θέλοντας μ’ αυτό τον τρόπο να βάλει δίπλα στον Έσε έναν παίκτη που θα μπορέσει να δώσει πολλές βοήθειες στα μαρκαρίσματα.

Ήταν μια αλλαγή που αν μη τι άλλο έπαιξε ρόλο στην αντίδραση των «ερυθρόλευκων», καθώς ο Ισπανός χαφ βοήθησε σημαντικά την ομάδα του, δικαιώνοντας βεβαίως και τον Μεντιλίμπαρ που τον πέρασε στο ματς.

Μετά το ματς, ο πολύπειρος χαφ έκανε μια ανάρτηση, εκφράζοντας την απογοήτευση που ο Θρύλος τερμάτισε στην τρίτη θέση, ενώ, έδωσε το σύνθημα για τον τελικό του Conference League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ειλικρινά δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος που τερματίζουμε στο πρωτάθλημα στην τρίτη θέση. Αλλά όλα για κάποιον λόγο γίνεται και ένα μάθημα. Και αυτή το μάθημα πρέπει να γίνει έτσι ώστε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε την πιο σημαντική πρόκληση στην ιστορία αυτού του συλλόγου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments