Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τα “γυρνάει” ο Χεζόνια [vid]

Παναθηναϊκός: Τα “γυρνάει” ο Χεζόνια [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Παναθηναϊκός: Τα "γυρνάει" ο Χεζόνια [vid]

Μπορεί τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό να θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή του

Μπορεί τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό να θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα πολλά από αυτά να τον στέλνουν στον Παναθηναϊκό, όμως, ο Μάριο Χεζόνια εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να παραμείνει στους Μερέγχες.

Ο Κροάτης φόργουορντ σε δηλώσεις που έκανε ενόψει του Final 4 της Euroleague, μίλησε για το μέλλον του και αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«O πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, κάθε φορά που με βλέπει μου λέει ότι πρέπει να μείνω εδώ. Το ελπίζω να μείνω. Όλοι εργαζόμαστε για να το κάνουμε έτσι. Πριν από μήνες είπα ότι αυτή η ομάδα έχει τη δυνατότητα να είναι η καλύτερη στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Πραγματικά το σκέφτομαι. Πολλά θα εξαρτηθούν από τους ανθρώπους που εργάζονται για την ανανέωση μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Μάριο Χεζόνια, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης τον πιέζει να ανανεώσει και να παραμείνει στην ισπανική ομάδα, με τον ίδιο να εκφράζει επίσης την επιθυμία του να συνεχίσει στους πρωταθλητές Ευρώπης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες οι Ισπανοί εμφάνιζαν τον Μάριο Χεζόνια να είναι δυσαρεστημένος με τον Τσους Ματέο, ενώ υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ακόμα και για συμφωνία του Κροάτη με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός από το Τριφύλλι, ο έμπειρος φόργουορντ έχει «συνδεθεί» τις τελευταίες εβδομάδες με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, ακόμα με την Μπαρτσελόνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments