Αθλητισμός

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Στεφανί Φραπάρ! Η πρώτη γυναίκα διαιτητής στην ιστορία του θεσμού

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Στεφανί Φραπάρ! Η πρώτη γυναίκα διαιτητής στην ιστορία του θεσμού

Πηγή Φωτογραφίας: sportlive.gr//Η Στεφανί Φραπάρ από την Γαλλία ορίστηκε από την ΕΠΟ για να σφυρίξει τον τελικό Παναθηναϊκός - Άρης με φόντο το τρόπαιο του δεύτερου τη τάξει θεσμού του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Στεφανί Φραπάρ από την Γαλλία ορίστηκε από την ΕΠΟ για να σφυρίξει τον τελικό Παναθηναϊκός - Άρης με φόντο το τρόπαιο του δεύτερου τη τάξει θεσμού του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ιστορικός θα είναι ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός – Άρης, το απόγευμα του Σαββάτου (25/05) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, καθώς για πρώτη φορά στον θεσμό, ορίστηκε γυναίκα διαιτητής για να «σφυρίξει» την αναμέτρηση.

Πρόκειται για την Στεφανί Φραπάρ από την Γαλλία, η οποία ήταν η πρώτη γυναίκα ρέφερι που διαιτήτευσε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου Ανδρών, μεταξύ της Γερμανίας και της Κόστα Ρίκα στη διοργάνωση του 2022, ενώ έχει σφυρίξει τελικό Κυπέλλου Γαλλίας, πολλά ματς της Ligue 1, αλλά και Champions League και Europa League. Η Γαλλίδα έχει αναδειχθεί καλύτερη διαιτητής στο κόσμο για το 201920202021 και 2022.

Βοηθοί της Στεφανί Φραπάρ θα είναι οι Μικαέλ Μπερσεμπρού και Στίβεν Τορεγκροσά, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος. Στον έλεγχο του VAR θα είναι ο Αμίντ Γκεναουί ως επικεφαλής και AVAR ο Κωνσταντίνος Ψάρρης.

Συνοπτικά, η διαιτητική ομάδα του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας

Παναθηναϊκός – Άρης, Σάββατο 25 Μαΐου

  • Διαιτητής: Στεφανί Φραπάρ
  • 1ος Βοηθός: Μικαέλ Μπερσεμπρού
  • 2ος Βοηθός: Στίβεν Τορεγκροσά
  • 4ος Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος
  • VAR: Αμίντ Γκεναουί
  • AVAR: Κωνσταντίνος Ψάρρης
  • Παρατηρητής: Ελένη Λαμπαδαρίου.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments