Ελλάδα

ΕΚΠΑ: 278 υποτροφίες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές

ΕΚΠΑ: 278 υποτροφίες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές

Πηγή Φωτογραφίας: ] ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΠΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Αναλυτικές πληροφορίες

Συνολικά 278 υποτροφίες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές μέσω των κληρονομιών και των δωρεών που διαχειρίζεται με αυτόν τον σκοπό θα χορηγήσει το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο εκπλήρωσης της βούλησης των κληροδοτών και δωρητών του, το έτος 2024 θα γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να χορηγηθούν:

Από 14 κληροδοτήματα/δωρεές, υποτροφίες με κριτήρια επιλογής για προπτυχιακές σπουδές (σύνολο 193). Από 8 κληροδοτήματα/δωρεές, υποτροφίες με κριτήρια επιλογής για μεταπτυχιακές σπουδές (σύνολο 30). Από 6 κληροδοτήματα/δωρεές, υποτροφίες με διαγωνισμό για προπτυχιακές σπουδές (σύνολο 26). Από 7 κληροδοτήματα/δωρεές, υποτροφίες με διαγωνισμό για μεταπτυχιακές σπουδές (σύνολο 29). Αναλυτικές πληροφορίες (ακαδημαϊκό έτος, ποσό υποτροφίας, κριτήρια επιλογής, θέσεις υποτροφιών), περιγράφονται εδώ.

Οι προκηρύξεις για τη χορήγηση υποτροφιών με επιλογή θα αναρτηθούν τον Ιούνιο και οι προκηρύξεις για τη χορήγηση υποτροφιών με διαγωνισμό θα αναρτηθούν τον Σεπτέμβριο στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου και στις ιστοσελίδες των Τμημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Υποτροφιών της Διεύθυνσης Κληροδοτημάτων (τηλέφωνα: 210.3689132, 9133, 9134 – email: [email protected]).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments