Διεθνή

Απίστευτες εικόνες μέσα από το αεροπλάνο της Singapore – Εκανε «βουτιά» 1800 μέτρων [vid]

Απίστευτες εικόνες μέσα από το αεροπλάνο της Singapore – Εκανε «βουτιά» 1800 μέτρων [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: creta24.gr//Απίστευτες εικόνες μέσα από το αεροπλάνο της Singapore – Εκανε «βουτιά» 1800 μέτρων [vid]

Εικόνες που κυκλοφόρησαν στα social media είναι ενδεικτικές του απόλυτου τρόμου που έζησαν οι επιβάτες - «Οσοι κάθονταν και δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας, εκτοξεύθηκαν στο ταβάνι»

Ενας επιβάτης έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον 30 τραυματίστηκαν όταν η πτήση τους Λονδίνο-Σιγκαπούρη έπεσε σε αναταράξεις λόγω των ισχυρών καταιγίδων που επικρατούσαν στην Ταϊλανδή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Boeing 777-300ER της Singapore Airlines – με 211 επιβάτες και 18 μέλη του πληρώματος –  έπεσε σε κενό αέρος και έκανε «βουτιά» 1.828 μέτρων μέσα σε τρία λεπτά.

«Ξαφνικά υπήρξε μια πολύ δραματική πτώση, όσοι κάθονταν και δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας, εκτοξεύθηκαν στο ταβάνι» περιέγραψε στο Reuters o 28χρονος Dzafran Azmir, επιβάτης της πτήσης.

Αλλοι χτύπησαν το κεφάλι τους στις καμπίνες αποσκευών και άλλοι στα σημεία που βρίσκονται τα εσωτερικά φώτα και οι μάσκες,

Εικόνες που κυκλοφόρησαν στα social media μετά την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους στη Μπανγκόκ, είναι ενδεικτικές των ισχυρότατων αναταράξεων και των στιγμών απόλυτου τρόμου που έζησαν οι άτυχοι επιβάτες.

Η καμπίνα του αεροσκάφους είναι σχεδόν κατεστραμμένη, με όλα τα αντικείμενα των επιβατών και στον διάδρομο και πεσμένες τις μάσκες οξυγόνου.

Το αεροσκάφος χτυπήθηκε τόσο δυνατά που τελικά ο κυβερνήτης ανακοίνωσε την αναγκαστική προσγείωση στην Μπανγκόκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments