Lifestyle

Λένα Ζευγαρά: Έχει χαλάσει το φλερτ, ντρέπομαι να με φλερτάρουν, δεν μπορώ να το δεχτώ εύκολα [vid]

Λένα Ζευγαρά: Έχει χαλάσει το φλερτ, ντρέπομαι να με φλερτάρουν, δεν μπορώ να το δεχτώ εύκολα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/v ant1tv

Λένα Ζευγαρά: Είμαι τελειομανής, θέλω να παίρνω σε όλα δέκα - Στο σχολείο είχα βγάλει 18,500 μόρια και έκλαιγα - Η μαμά μου έλεγε "το παιδι μου δεν είναι καλά"

Η Λένα Ζευγαρά έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το επάγγελμά της, τη φιλία μεταξύ γυναικών, αλλά και το φλερτ.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» κι αρχικά, δήλωσε: «Το τελευταίο διάστημα περνάω τέλεια μόνο με τη δουλειά μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Zevgara (@lena_zevgara)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω πολλή δουλειά, είμαι επικεντρωμένη στον στόχο μου. Είμαι τελειομανής, θέλω να παίρνω 10 σε όλα, όχι 9μιση. Έτσι ήμουν και στο σχολείο, έβγαλα 18.500 μόρια κι έκλαιγα».

Όπως είπε, ήταν πάντοτε αυστηρή με τον εαυτό της κι έτσι, συνεχίζει μέχρι σήμερα. «Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Για να κάνεις πρωταθλητισμό, πρέπει να είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου. Υπάρχουν φορές που νιώθω καταβεβλημένη, αλλά κρατάει για λίγο», εξήγησε.

Όσο για τη φιλία μεταξύ γυναικών, είπε: «Αν πάρεις μια φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των γυναικών. Έχουμε πιο έντονο το αίσθημα της ζήλιας».

Τέλος, αναφέρθηκε στο φλερτ. Όπως είπε, πλέον είναι κάτι που την κάνει να νιώθει αμήχανα. «Με φλερτάρουν. Έχει χαλάσει το φλερτ, ντρέπομαι να με φλερτάρουν, δεν μπορώ να το δεχτώ εύκολα, λείπει το φλερτ το αγνό», δήλωσε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments