Πολιτική

Άδωνις για Κασσελάκη: Έχει μαύρα μεσάνυχτα για το ΕΣΥ–Είναι ανίδεος για τις διεθνείς υποχρεώσεις της Ελλάδας

Άδωνις για Κασσελάκη: Έχει μαύρα μεσάνυχτα για το ΕΣΥ–Είναι ανίδεος για τις διεθνείς υποχρεώσεις της Ελλάδας

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Άδωνις για Κασσελάκη: Έχει μαύρα μεσάνυχτα για το ΕΣΥ–Είναι ανίδεος για τις διεθνείς υποχρεώσεις της Ελλάδας

Ο Κασσελάκης είναι συνειδητός ψεύτης για το ΕΣΥ

Στην άμεση και πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας όσον αφορά θέματα υγείας προβαίνει, σε σημερινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας προχωρά σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στην πλατφόρμα Χ, όπου επαναλαμβάνει πως ουδέποτε χαρακτήρισε «κάφρους» τους υγειονομικούς: «Ποτέ δεν αποκάλεσα «κάφρους» τους υγειονομικούς, τους οποίους πάντα υπερασπίζονται, αλλά μερικούς παρισταμένους συνδικαλιστές, οι οποίοι έβριζαν πάνω στην Ανάγνωση του Ιερού Ευαγγελίου. Αλήθεια, κ. Κασσελάκη, εσείς επικροτείτε αυτή την συμπεριφορά;», διερωτάται ο υπουργός Υγείας.

Ωστόσο, η άγνοια του Κασσελάκη για θέματα υγείας δεν σταματά σε αυτό το περιστατικό, αλλά επεκτείνεται και αφορά τη λειτουργία των χειρουργείων στο Νοσοκομείο Παίδων. Αναπαράγοντας άκριτα και αβίαστα όλη την ψευδολογία και τη δόλια προπαγάνδα του σημερινού δημοσιεύματος της «Αυγής», ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να ενδιαφέρεται στενά για τη λειτουργία των εν λόγω χειρουργείων, για να λάβει την απάντηση από τον Άδωνι, ο οποίος σημειώνει σχετικά πως «τα χειρουργεία στο Παίδων, εάν πράγματι ανησυχείτε για αυτά, εκτιμώ ότι δεν θα σταματήσουν καθώς το Υπουργείο έχει κάνει όλα όσα μπορούν να γίνουν και οι ιατροί θα το αναγνωρίσουν».

Μια απλή ενημέρωση από το ρεπορτάζ στον ευαίσθητο χώρο της υγείας θα προστάτευε τον αρχηγό της από το κατά σειρά τρίτο και γενικευμένο ολίσθημα περί δήθεν «διάλυσης του ΕΣΥ», το οποίο ο κύριος Κασσελάκης επαναλαμβάνει με ασύγγνωστη ελαφρότητα. «Όσον αφορά στην «διάλυση του ΕΣΥ» σας ενημερώνω ότι αυτή την στιγμή εκτελούμε ταυτοχρόνως το μεγαλύτερο πρόγραμμα κτιριακής αναβάθμισης του ΕΣΥ από την ίδρυσή του, δαπανώντας άνω των 500.000.000€ και το μεγαλύτερο ετήσιο πρόγραμμα προσλήψεων μόνιμου προσωπικού με 6.500 μόνιμες θέσεις. Είναι οξύμωρο να κάνουμε αυτά και ταυτοχρόνως να διαλύουμε και μάλιστα με δόλο το ΕΣΥ. Ως προς το ΕΚΑΒ φέτος εκτελείται το πρόγραμμα «Αιγίς» στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η αγορά 250 νέων ασθενοφόρων δηλαδή το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανανέωσης του στόλου του ΕΚΑΒ που έχει γίνει ποτέ».

Και ακόμη, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επαναλαμβάνει τα πολακικής υφής «επιχειρήματα» όσον αφορά τα δημόσια νοσοκομεία και τη διεξαγωγή του τελικού του Conference League στην πατρίδα μας. Ο Κασσελάκης αδυνατεί να αντιληφθεί το γεγονός ότι η διεξαγωγή του τελικού στη χώρα μας αποτελεί μια ζωντανή διαφήμιση για την Ελλάδα, η οποία, από την πλευρά της, πρέπει να φανεί αντάξια των διεθνών υποχρεώσεών της. Και είναι αυτονόητο, από την άποψη αυτή, ότι η Ελλάδα οφείλει, ως διοργανώτρια χώρα, να έχει όχι ένα, αλλά τρία διαθέσιμα νοσοκομεία, διαφορετικού μεγέθους, για τους ξένους παράγοντες, που θα τιμήσουν, με την παρουσία τους, την πατρίδα μας στον τελικό του Conference Cup. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο, «το Υπουργείο Υγείας είχε αναλάβει αυτή την υποχρέωση την οποία και εκπληρώνουμε». Τα υπόλοιπα περί δήθεν «ελιτιστικής χρήσης» του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός είναι λαϊκισμός μέγας.

Τελευταίο αλλά όχι στερνό: Ο υπουργός Υγείας εγκαλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την αποφυγή να ανακαλέσει ότι θέλει να «ξεσκίσει» τον Άδωνι, ο οποίος επισημαίνει, κλείνοντας, πως είναι «ρήμα που υποκρύπτει βία. Ρήμα για το οποίο ουδέποτε ζητήσατε έστω μία συγγνώμη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments