Trash

Η Μπέλα Χαντίντ επέστρεψε με ένα φόρεμα από τα παλιά

Η Μπέλα Χαντίντ επέστρεψε με ένα φόρεμα από τα παλιά

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Vogue

Στην διάθεσή σας το στήθος της....

Από την πασαρέλα μέχρι το κόκκινο χαλί, η Μπέλα Χαντίντ έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ τους τελευταίους μήνες, προτιμώντας να μην συμμετέχει στον πυρετώδη ρυθμό της βιομηχανίας της μόδας και να επικεντρωθεί στην υγεία και την ευεξία της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Η Χαντίντ επέλεξε την τελευταία συλλογή του Anthony Vaccarello για την περίσταση, μπαίνοντας σε ένα see-through slip από το AW24 line-up του Saint Laurent, το οποίο έκανε ντεμπούτο στο Παρίσι τον Φεβρουάριο

Τον τελευταίο καιρό, όμως, έχει αρχίσει να επιστρέφει στις δημόσιες εμφανίσεις, πρώτα με το λανσάρισμα της σειράς αρωμάτων της Orebella και τώρα, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου 2024 των Καννών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LYST (@lyst)

Σήμερα το απόγευμα, το σουπερμόντελ εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης βιογραφικής ταινίας του Ντόναλντ Τραμπ «The Apprentice», σηματοδοτώντας την πρώτη της επιστροφή στο κόκκινο χαλί μετά από 18 μήνες, και φυσικά σέρβιρε ένα lewk. Κοινώς ένα λούκ που δεν θα ξεχάσει κανείς.

Η Χαντίντ επέλεξε την τελευταία συλλογή του Anthony Vaccarello για την περίσταση, μπαίνοντας σε ένα see-through slip από το AW24 line-up του Saint Laurent, το οποίο έκανε ντεμπούτο στο Παρίσι τον Φεβρουάριο.

Σε μια nude απόχρωση που δεν απέχει πολύ από την απόχρωση του δέρματος της Χαντίντ, η εμφάνιση αποτελούνταν από ένα τοπ που δένει στο λαιμό – braless φυσικά – και μια φούστα pencil με σούρες, που συνδυάστηκε άψογα με ένα ζευγάρι από τα περιβόητα στιλέτα του Vaccarello.

Η Χαντίντ προτίμησε τις χολιγουντιανές μπούκλες. Με την Κυανή Ακτή να χτυπάει θερμοκρασίες 25°C αυτή τη στιγμή, δεν αποτελεί έκπληξη: κανείς δεν θέλει ένα ιδρωμένο κεφάλι στο κόκκινο χαλί, ούτε καν ένα σούπερ μόντελ που κάνει τη μεγάλη επιστροφή του μετά το διάλειμμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments