Πολιτική

Άδωνις: Η ασχετοσύνη Κασσελάκη για Ισραήλ – Χαμάς βάζει σε κίνδυνο τη Χώρα [pic]

Άδωνις: Η ασχετοσύνη Κασσελάκη για Ισραήλ – Χαμάς βάζει σε κίνδυνο τη Χώρα [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Οι χυδαιότητές του υπέρ της Χαμάς υπονομεύουν τις Στρατηγικές Συμμαχίες της Ελλάδας

Οι χυδαιότητές του υπέρ της Χαμάς υπονομεύουν τις Στρατηγικές Συμμαχίες της Ελλάδας

Επικίνδυνα άσχετος για την Ελλάδα και τις στρατηγικές συμμαχίες της αποδεικνύεται ο Στέφανος Κασσελάκης, επισημαίνει καίρια ο Άδωνις Γεωργιάδης, που καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να εγκαταλείψει άμεσα τις χυδαιότητες.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ και αναφερόμενος στην πρόσφατη τοποθέτηση του Κασσελάκη για τους τρομοκράτες της Χαμάς, ο υπουργός Υγείας υπογραμμίζει πως «αντί ο Κασσελάκης να ζητήσει απλώς συγγνώμη για την χυδαιότητα που είπε: «ό,τι δηλ η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς είναι μεν «λίγο» τρομοκρατική αλλά και «λίγο ανθρωπιστική», λέει νέα ανοησία».

Και ο Άδωνις Γεωργιάδης καταλήγει, τονίζοντας πως «η ασχετοσύνη του γίνεται επικίνδυνη για την Ελλάδα και τις Στρατηγικές της Συμμαχίες».

Πρέσβης του Ισραήλ κατά Κασσελάκη

Θυμίζουμε πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε το φρικώδες ότι «μέρος της Χαμάς πραγματοποιεί τρομοκρατικές ενέργειες».

Η νέα απίθανη δήλωση του «μαθητευόμενου μάγου» της Κουμουνδούρου προκάλεσε την άμεση και δριμεία αντίδραση της πρεσβείας του Ισραήλ στη χώρα μας.

Ο Ισραηλινός πρέσβης, Νόαμ Κατς, παρέθεσε το σκληρό βίντεο που ανήρτησε με τις κακοποιημένες έφηβες ισραηλινές ομήρους της Χαμάς και επικαλείται τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι «η Χαμάς έχει ένα μέρος το οποίο, όντως, κάνει τρομοκρατικές ενέργειες» και τον κατακεραυνώνει: «Είναι σαν να ισχυρίζεται κάποιος ότι μόνο ένα μέρος του ISIS είναι τρομοκράτες. Η Χαμάς είναι μια γενοκτονική, δολοφονική τρομοκρατική οργάνωση από τα κορυφαία κλιμάκιά της μέχρι τη βάση της. Όλοι είναι υπεύθυνοι για τη φρικτή σφαγή στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου».

Είναι, βέβαια, αξιοπρόσεκτο ότι το νέο «επεισόδιο» Κασσελάκη έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά αλυσίδα λαϊκισμού και τοξικότητας, εν όψει και της ευρωκάλπης της 9ης Ιουνίου. Ενδεικτικά, πριν από ελάχιστες ημέρες, δεν δίστασε να κάνει σημαία πολιτικού αγώνα και οξύτατης αντιπαράθεσης μια έκφραση του υπουργού Υγείας, ο οποίος, μάλιστα, αυτοστιγμεί έσπευσε να ανακαλέσει.

Γίνεται όλο και περισσότερο σαφές ακόμη και στους πιο δύσπιστους ότι ο Κασσελάκης είναι αποφασισμένος να κινηθεί μέσα σε κλίμα εχθροπάθειας στην τελική ευθεία προς τις ευρωκάλπες. Στην προσπάθειά του να συσπειρώσει την εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, καταφεύγει, διαρκώς και περισσότερο, στη στοχοποίηση πολιτικών προσώπων, όπως είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, και σε απροκάλυπτες χυδαιότητες, όπως είναι αυτή της «μερικής» και επιτήδειας «αθώωσης» των τρομοκρατών και δολοφόνων της Χαμάς.

Μπροστά στη διαγραφόμενη εκλογική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ από το κυβερνών κόμμα, ο Στ. Κασσελάκης δείχνει ότι θα επιστρατεύσει τόνους λάσπης και τοξικότητας, απέναντι στους οποίους κάθε δημοκρατικός πολίτης οφείλει να βρίσκεται σε αυξημένη πολιτική ετοιμότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments