Αθλητισμός

Επιβραβεύθηκε η απόδοσή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και επέστρεψε στην Εθνική

Επιβραβεύθηκε η απόδοσή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και επέστρεψε στην Εθνική

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Επιβραβεύθηκε η απόδοσή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και επέστρεψε στην Εθνική

Πανηγύρισε το πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Η χρονιά ολοκληρώθηκε ιδανικά για τον Χάρη Τσιγγάρα, ο οποίος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ είδε το όνομά του στις κλήσεις του Νίκου Παπαδόπουλου για τους φιλικούς αγώνες της Εθνικής με Γερμανία και Μάλτα.

Ο 23χρονος χαφ επιστρέφει σε αποστολή της γαλανόλευκης μετά από τον Νοέμβριο του 2023, όταν ο Γκουστάβο Πογέτ τον είχε καλέσει μαζί με τον Ζέκα για την αναμέτρηση με τη Γαλλία.

Μπορεί ο Παπαδόπουλος να έχει τον ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά θεωρείται βέβαιο πως ο Τσιγγάρας θα αποτελέσει μία λύση στα χαφ, στη νέα εποχή που μπαίνει η Εθνική ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, καθώς και του Nations League.

Η αλήθεια είναι πως ο νεαρός μέσος του Δικεφάλου είχε καταλυτικό ρόλο στην αρχή της σεζόν, όταν συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να προκριθεί στους ομίλους του Conference League, αποκλείοντας κατά σειρά της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Χάιντουκ Σπλιτ και Χαρτς.

Παρότι οι πολλές επιλογές στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου περιόρισαν το ρόλο του, το κλείσιμο της σεζόν έχει θετικό πρόσημο για τον ίδιο, αφού αγωνίστηκε σε 25 αγώνες με 1.332 λεπτά συμμετοχής, μετρώντας ένα γκολ και μία ασίστ.

Η παρουσία στην αποστολή για τα φιλικά της Εθνικής θα αποτελέσει ένα έξτρα μπουστάρισμα ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και μία επιβράβευση για όλα όσα κατάφερε φέτος.

Πηγή: sport24.gr//Ηλίας Καλλονάς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments