Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Πράσινη αποθέωση -“Γκρέμισαν τα τείχη” για τους πρωταθλητές Ευρώπης [vid]

Παναθηναϊκός: Πράσινη αποθέωση -“Γκρέμισαν τα τείχη” για τους πρωταθλητές Ευρώπης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [369846] ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ FINAL 4 ΤΗΣ EUROLEAGUE ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκο AKTOR υποδέχτηκαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" τους θριαμβευτές του Final 4 της Euroleague με το πάρτι και την... κούπα να μεταφέρονται στο ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε κάτι που έμοιαζε… αδύνατο στην αρχή της χρονιάς, κατακτώντας την έβδομη Euroleague της ιστορίας του. Οι πανηγυρισμοί δεν έχουν κοπάσει ακόμη με τους φιλάθλους των “πρασίνων” να περιμένουν την άφιξη της ομάδας από το Βερολίνο.

Η άφιξη του Παναθηναϊκού AKTOR από το Βερολίνο μετά την κατάκτηση της Euroleague

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα βρεθούν στο Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” για να υποδεχθούν την αρμάδα του Εργκίν Αταμάν και να τους αποθεώσουν για την κατάκτηση της Euroleague. Οι παίκτες των “πρασίνων” έφτασαν στο αεροδρόμιο λίγο πριν 14:30 με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να περιμένουν να τους συναντήσουν.

Οι φίλαθλοι των “πρασίνων” περιμένουν με αγωνία την αποστολή της ομάδας για να τους αποθεώσουν την ώρα που στο ΟΑΚΑ έχει ήδη ξεκινήσει το πάρτι.

Ένας από τους ανθρώπους που αποθεώθηκαν έντονα ήταν ο προπονητής που άλλαξε την σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, με τον κόσμο του “τριφυλλιού” να τον αποθεώνει φωνάζοντας το όνομα του. Η αναμονή άξιζε τον κόπο για την ομαδάρα των “πρασίνων” που κατέκτησαν την έβδομη Euroleague.

H μικρή καθυστέρηση της αποστολής έκανε ακόμη μεγαλύτερη την ανυπομονησία των οπαδών του “τριφυλλιού” που δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα για την ομάδα τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments