Ελλάδα

«Ήταν επτά άτομα και μας χτύπαγαν» – «Έχασα πολύ αίμα»: Συγκλονίζουν οι εθελοντές της Πάρνηθας

«Ήταν επτά άτομα και μας χτύπαγαν» – «Έχασα πολύ αίμα»: Συγκλονίζουν οι εθελοντές της Πάρνηθας

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//«Ήταν επτά άτομα και μας χτύπαγαν» – «Έχασα πολύ αίμα»: Συγκλονίζουν οι εθελοντές της Πάρνηθας

«Θα το είχαμε χάσει το παιδί από αιμορραγία»

«Έχω δεχτεί τρεις μαχαιριές στο μπράτσο και κλωτσιές στο πρόσωπο, έχω σπασμένη μύτη, δεν μπορώ να μιλήσω πολύ. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει» συγκλονίζει ο Γιώργος Ταμπάκης, ένας από τους εθελοντές που δέχτηκαν επίθεση στην Πάρνηθα, όπου είχαν πάει για να συνδράμουν στον καθαρισμό του βουνού.

«Έχασα πολύ αίμα, ευτυχώς που με πήγαν στο νοσοκομείο εγκαίρως, δηλαδή παραλίγο να χάσω τις αισθήσεις μου» συγκλονίζει, μιλώντας στο Live News.

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Οι τέσσερις εθελοντές είχαν πάει να καθαρίσουν μια περιοχή στην Πάρνηθα από σκουπίδια, όταν μια ομάδα 7 ατόμων τους πλησίασε. Οι δράστες τους περικύκλωσαν και άρχισαν να τους χτυπούν και να τους μαχαιρώνουν με πρωτοφανή αγριότητα. Τους εγκατέλειψαν αιμόφυρτους και μέχρι σήμερα δεν έχουν συλληφθεί.

«Τους είπαμε ότι είμαστε εθελοντές και είχαμε πάει να καθαρίσουμε το βουνό. Αυτοί ήταν πολύ απειλητικοί και έψαχναν αφορμή να τσακωθούμε» λέει ο Μιχάλης Λαπάρδης, ένας ακόμα εθελοντής που δέχτηκε την ειδεχθή επίθεση.

Στο σημείο επικρατεί πανδαιμόνιο. Οι δύο τραυματισμένοι εθελοντές χάνουν αίμα και πρέπει να μεταφερθούν σε νοσοκομείο ταχύτατα.

«Ήταν 7-8 άτομα πάνω μας και μας χτυπάγανε, τον Γιώργο τον μαχαιρώσαν, Ο Γιώργος έχανε πάρα πολύ αίμα, είχε αιμορραγία στο χέρι του, θα το είχαμε χάσει το παιδί από αιμορραγία» συγκλονίζει ο Μιχάλης  Λαπαρδάς.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των θυμάτων οι επτά δράστες ήταν νεαροί 20 με 25 χρονών. Τους ανέφεραν πως ήταν από το Μενίδι και τους ρώτησαν ποια ομάδα υποστηρίζουν.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται με τους δράστες να διαφεύγουν και τους δύο τραυματισμένους εθελοντές να προσπαθούν να συνέλθουν και να δικαιωθούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments