Lifestyle

Καινούργιου: «Δεν κρατάω κακία σε κανέναν – Έλα Λάμπρο τα ξεχνάμε!»

Καινούργιου: «Δεν κρατάω κακία σε κανέναν – Έλα Λάμπρο τα ξεχνάμε!»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/(@katken85)

Οι ηπιότερες δηλώσεις του δημοσιογράφου οδήγησαν στην αλλαγή στάσης της παρουσιάστριας

Τη διάθεσή της να τα βρει με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ακούγοντας τις νέες δηλώσεις του έδειξε η Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα έφτασε να τον προσκαλέσει να δουλέψει στην εκπομπή της αν δεν βρει δουλειά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Η παρουσιάστρια σχολίασε τις δηλώσεις του στο Χαμογέλα και πάλι και μάλιστα έκανε παρατήρηση στους συνεργάτες της που έκοψαν τη φράση του στην οποία ομολογούσε ότι και η ίδια είναι καλή στη δουλειά της όπως είχε πει και για εκείνον.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξήγησε ότι δεν είπε όσα του χρέωσε η Κατερίνα και πως ήθελε μόνο να υπερασπιστεί τη Φαίη Σκορδά.

«Δεν με προστατέψατε συνεργάτες μου! Ο Λάμπρος είπε πολύ ωραία ότι και η Κατερίνα είναι πολύ καλή στη δουλειά της. Αυτά κάνετε! Θα σας αποκαλύψω και κάτι. Ζήτησα δημόσια συγγνώμη και όταν έγινε αυτό με τον μπαμπά της εννοείται ότι της έστειλα και η κοπέλα μου απάντησε πολύ ωραία.

Πέρα από την πλάκα, να τελειώσει όλο αυτό με τον Λάμπρο, αν τον δω έξω θα τον χαιρετήσω. Θέλω όλοι να έχουμε δουλειά. Καλοδεχούμενος αν δεν έχει. Αν μου πει ότι θέλει να συνεργαστούμε να έρθει να μιλήσουμε.

Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ό,τι έγινε έγινε, Λάμπρο. Έλα, τα ξεχνάμε!»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments